You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

ZlimThuis

Paste this code into your website: Customize

ZlimThuis

Ervaar optimaal comfort, en een gevoel van veiligheid en zorgeloosheid met de ‘Zlimthuis afstandsbediening’. Met deze app laat u al uw apparaten samenwerken, op het door u gewenste moment. Als u bijvoorbeeld naar bed gaat zorgt u er met één tik op de button voor dat alle lampen in uw woonkamer en keuken uitgaan, gordijnen dichtschuiven en de verlichting in de gang aangaat.

• Creëer uw eigen ‘slimme’ thuisomgeving: met eenvoudige woningaanpassingen kunnen van ‘gewone’ apparaten ‘slimme’ apparaten worden gemaakt. Daarna kunt u ze gemakkelijk integreren in de app.
• Eenvoudig te bedienen: er is maar één tik op de button nodig om een groep apparaten centraal en tegelijkertijd te bedienen. Daarnaast hebben de buttons simpele symbolen.
• Helemaal naar uw eigen behoeften: bepaal zelf welke apparaten moeten worden bediend op welk moment van de dag, met voor elk moment een andere button.
• Flexibel: veranderen uw persoonlijke behoeften? Uw app verandert gemakkelijk met u mee met een aantal eenvoudige aanpassingen.
• Op afstand te bedienen: ook kunt u zorgeloos eropuit. Wanneer u even of voor langere tijd buiten de deur bent kunt u uw slimme woning op afstand bedienen en/of in de gaten houden met bijvoorbeeld de buitencamera. Dit maakt de app ook geschikt voor mantelzorgers. Check bijvoorbeeld op afstand of er water door de kraan is gekomen of bekijk met de camera of bepaalde apparaten zijn uitgeschakeld. Zo houdt u een extra oogje in het zeil en voelt degene voor wie u zorgt zich veilig.

De app is onlosmakelijk verbonden met een betaalbaar en eenvoudig af te sluiten Zlimthuis afstandsbediening abonnement.
Features
Developer
Livelife. B.V.