You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Paste this code into your website: Customize
Welkom bij VTBL. Wij staan voor voetbal. Wij zijn actueel, scherp en hebben gezonde dosis humor. Doe, kijk en lees mee, want wij zijn er voor alle voetbal liefhebbers.

In de officiële VTBL-app kijk en lees je het laatste voetbalnieuws, bekijk je de beste TV-fragmenten van VTBL en kan je meedoen aan een poll, een quiz, de Speler van de Week of andere acties.

Wij bieden je de beste en leukste selectie van nieuws en live uitslagen uit de Eredivisie, Premier League, La Liga, etc. In samenwerking met onze redactie zorgen Simon Zijlemans, Bart Nolles en onze club reporters dat je op de hoogte bent van de belangrijkste en leukste ontwikkelingen op het gebied van voetbal.

Via onze app heb je ook toegang tot de mooiste, grappigste en meest spraakmakende TV-fragmenten van Humberto Tan, Theo Jansen en diverse spraakmakende gasten, zoals Louis van Gaal, Peter Heerschop, Andy van der Meijde, Jan Boskamp en Willem van Hanegem. Naast fragmenten uit de wekelijkse TV-uitzending kan je natuurlijk altijd blijven genieten van leuke, exclusieve voetbal video’s.

Doe mee en download dus snel onze app.
Features
Developer
RTL Nederland B.V.