You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Ubique Safe

Paste this code into your website: Customize

Ubique Safe

Ubique Safe este o aplicație de securitate personală orientată spre intervenție rapidă în caz de necesitate. Cu aceasta, ești oricând protejat și îi poți proteja și pe ceilalți. Nu doar copiii tăi sau familia, dar și prietenii, colegii de serviciu sau vecinii de bloc. Ești parte dintr-o rețea socială de protecție, prima de acest fel. Printr-un simplu gest, aplicația permite conectarea rapidă cu cei apropiați pentru a putea depăși momentele dificile.
Datorită caracteristicilor sale, aplicația este foarte utilă atât în situații critice, periculoase, de urgență (pericol iminent, pericol de agresiune fizică, urgență medicală,…etc.), cât și în situații potențial periculoase, problematice sau neplăcute, când apelarea serviciului de urgență 911 nu este o opțiune, fie pentru că nu este o urgență legitimă (o criză de anxietate, o senzație de frică), ori pentru că nu doresc să îi implic (o ceartă între soți, un vecin mai gălăgios,…etc.). De aceea aplicația are un important rol preventiv. Nu mai trebuie să mă preocupe dacă este legitim sau nu să apelez 911. Acum pot cere ajutor ori de câte ori mă simt în nesiguranță: trebuie să trec pe o stradă întunecoasă, am consumat mai mult alcool decât trebuia, sunt la o petrecere care nu îmi pare în ordine, mă simt urmărită,…șamd. Există o infinitate de situații întâlnite în viața de zi cu zi în care aplicația își poate dovedi utilitatea.
Ubique Safe nu se substituie serviciului de urgență 911, însă îl întregește și complementează. Chiar și atunci când ar fi legitim să suni la 911, este mai simplu și mai eficient să îți mobilizezi rețeaua ta de securitate printr-o singură mișcare. Studii specializate arată că în situații traumatice sau stresante, majoritatea oamenilor nu au un comportament rațional, nu acționează cu sânge rege, detașați. Mai curând sunt emoționali, dezorientați, în stare de șoc. De aceea aplicația noastră prezintă avantaje evidente:
Cu o simplă mișcare îi informezi pe toți cei apropiați de pericolul în care te afli.
Aceștia se pot coordona (pot apela ei serviciul de urgență) și implica la rândul lor membrii ai rețelei lor de securitate.
Sunt motivați să intervină, deoarece te cunosc și îți sunt apropiați
Vor ști cu precizie unde te afli.
Pot accesa poze și înregistrări audio ale incidentului, care pot să le dea indicații mai precise despre natura problemei.
Dacă ai această opțiune activată, poți primi ajutor de la cei din jur (care au aplicația instalată).
Și nu în ultimul rând, dacă ai probleme de sănătate, îți poți stoca acele date medicale cruciale (alergii, reacții adverse, condiții medicale,…etc.) ce vor fi accesibile celor care intervin și care, uneori, pot face diferența dintre viață și moarte.
Rețeaua ta de protecție, formată din cei care îți sunt apropiați, este prima ta linie de apărare. Aici vei găsi cel mai important și cel mai sigur ajutor. Ubique Safe facilitează acest lucru.
Ubique Safe este una dintre acele aplicații pe care orice persoană ar trebui să o aibă pe telefon, pentru siguranța personală și a celor dragi.


Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.
Features
Developer
Ubique Tech SRL