You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Telenor Smarthjem

Paste this code into your website: Customize

Telenor Smarthjem

For å bruke Telenor Smarthjem trenger du en Telenor Hub.

Et enklere hjem for alle
Med Telenor Smarthjem er det lett å komme i gang med å gjøre hjemmet smartere. Du kan koble til alt fra lys-, varme- og bevegelsessensorer, til belysning, alarm og dørlås fra en rekke ulike produsenter. Alt kan styres fra Telenor Smarthjem-appen.

Få oversikt over energiforbruket
Gjennom appen kan du få full oversikt over strømforbruket til elektriske apparater.

Automatisering
Lys og varme kan styres automatisk basert på handlingsmønster, tid eller andre kriterier. Videre kan for eksempel døren låses opp automatisk når du kommer i nærheten av den med telefonen din, eller lys kan slukkes og temperaturen senkes når ingen er hjemme.

Sikkerhet
Ved å koble sammen alle dine smarte enheter, slik som røykvarslere, dørlås, bevegelsessensorer og temperaturmålere kan du få full oversikt over hjemmet ditt. Om ulykken skulle være ute eller noe uforutsett skjer får du øyeblikkelig beskjed i appen om hva som har hendt og i hvilket rom. Du kan til og med se video fra kameraene dine direkte i appen for å kontrollere at alt er som det skal være.

Støtter Google Home, Amazon Echo & Alexa
Har du skaffet deg en stemmestyrt assistent fra Google eller Amazon, men vet ikke riktig hva du skal bruke den til? Telenor Smarthjem er en av de første appene i Norge som har full integrasjon med Google Home. Kontroller alle dine smarte enheter med stemmen.

Trådløs styring og varslinger
Få varsling på telefonen når viktige ting skjer hjemme. Fjernstyr enhetene dine. Med appen har du full oversikt og total kontroll over ditt smarte hjem.

Telenor Smarthjem støtter enheter fra følgende produsenter:
Sercomm, Foscam, Fibaro, Aoetec, Danfoss, Vision, Schneider, ID Lock, Danalock, Zipato, Vision, Climax, Philips Hue, IKEA Trådfri
Features
Developer
Telenor Norge