You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sprint

by KNSB
Paste this code into your website: Customize

Sprint

by KNSB
De Sprint app kun je in alle seizoenen gebruiken. Meet je prestaties in de winter op een kunstbaan of op natuurijs en in de lente en zomer tijdens je skatetocht. Met de Sprint app kan het allemaal! Wil je bijhouden hoe snel je skatet of schaatst en hoe je jouw prestaties kunt verbeteren? Dan is Sprint de app voor jou! Met de Sprint app van de KNSB meet en verbeter je jouw schaats- en skateprestaties en meet je jouw tijden, afstanden en snelheden.

Skaten met de Sprint app
Glad asfalt, een lekker zonnetje en een route zonder gevaarlijke hindernissen: De perfecte omstandigheden om een skateroute af te leggen. Met de Sprint app is het mogelijk om de leukste en veiligste routes te skaten. Zo kun je in de Sprint app precies zien welke route je hebt afgelegd en je skateprestaties bekijken, die gemeten worden middels GPS op je telefoon. Voeg meldingen en hotspots toe om je route leuker en veiliger te maken. Daarnaast kun je routes opslaan en deze delen met andere Sprint gebruikers. Zo brengen we samen de leukste en veiligste inline skate routes van Nederland in kaart!

De kunstijsbaan op met Sprint
Schaatsen op de kunstijsbaan doe je bij één van de 18 ijsbanen in Nederland met een MYLAPS lus. Je prestaties worden aan de hand van de MYLAPS-chip zeer nauwkeurig gemeten. Hierdoor hoef je je telefoon niet bij je te houden tijdens het schaatsen. Als je geen MYLAPS-chip hebt kun je deze huren in de app bij een van de deelnemende ijsbanen voor maar €2,50 per dagdeel.

Schaatsen op natuurijs
Schaats in de winter op natuurijs met de Sprint app en houd je prestaties zoals snelheid, afstand en gemiddelde tijd per kilometer bij. Je route wordt bijgehouden middels GPS via je telefoon.

Naast deze functies biedt de Sprint app nog veel meer, zoals ranglijsten en medailles. Voor KNSB-leden zijn er clubranglijsten, waarin alleen leden van je eigen vereniging toegang toe hebben. Ben jij de snelste van je club? In je bijbehorende persoonlijke Sprint dashboard vind je nog meer uitgebreidere statistieken: www.dashboard.sprintapp.nl.

De Sprint app is daarnaast ook te koppelen met je Apple Health Kit, zo voeg je ook je skate- en schaatsprestaties toe aan je dagelijkse gezondheidsinzichten.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met team Sprint via [email protected] of neem een kijkje op www.sprintapp.nl.
Features
Developer
KNSB