You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Paste this code into your website: Customize
Ruitenburg adviseurs & accountants is de professionele partner op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Met vestigingen in Delft, Leidschendam, Maasdijk en Maassluis is Ruitenburg een middelgrote organisatie met ongeveer 200 medewerkers en kan bogen op meer dan 50 jaar ervaring. De kracht van Ruitenburg is haar mentaliteit en gedrevenheid, waarbij het persoonlijk contact hoog in het vaandel staat: klanten hebben één aanspreekpunt voor alle vragen en kunnen rekenen op maatwerkoplossingen.

Ruitenburg investeert voortdurend in digitale ontwikkelingen en houdt haar medewerkers op hoog niveau met interne cursussen door het hele jaar. Er heerst een sportieve en sociale sfeer.

Ruitenburg is aangesloten bij het SRA, MSI en heeft een WTA vergunning (AFM) en heeft vele specialismen onder één dak; juridisch advies, fiscaal advies, estate planning, HRM & salarisadministratie, organisatieadvies, pensioenadvies, subsidieadvies, bedrijfsadvies, advisering bij financieringsvraagstukken en jaarrekeningen samenstellen en controleren.
Features
Developer
Pink Web Applications B.V.