You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

RTV Oost

Paste this code into your website: Customize

RTV Oost

Welkom bij de vernieuwde app van RTV Oost! Met het laatste nieuws en video's uit de provincie Overijssel, het weer, live radio en tv en nog veel meer.

AL HET NIEUWS UIT OVERIJSSEL
Op welk moment van de dag je de RTV Oost-app ook opent: je ziet altijd het belangrijkste nieuws, de nieuwste video's en programma's uit de provincie. Ben je een fanatieke nieuwsvolger? Op de pagina Net Binnen zie je het laatste nieuws in één oogopslag.

LIVE TV, RADIO EN STREAMS
Volg belangrijke evenementen op de voet met onze livestreams en liveblogs. Kijk en luister via de app live naar onze programma's of wanneer het jou uitkomt.

ONZE THEMA’S
Ben je geïnteresseerd in cultuur, misdaad & 112, economie, politiek, groen, mens & maatschappij of zorg? Onze thema’s hebben op de homepagina een aparte plek gekregen.

PODCASTS
De Oosttribune Podcast; met alle ins and outs over voetbal en Overijsselse sporters.
Groot Onderhoud; gesprekken met al dan niet prominente Overijsselaars over hun passie, de politiek, sport en andere zaken.
Moord op het Oosterveld; in 2018 werd Daan Mellee op het Oosterveld in Enschede. De politie heeft de moord (nog) niet kunnen oplossen. Misdaadjournalist Tom Meerbeek dook in deze zaak. Deze en andere podcasts beluister je direct in de app.

ZOEK DOOR HET NIEUWS
Zoek en struin door het laatste nieuws met de gloednieuwe zoekfunctie.
Features
Developer
RTV Oost