You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Rijnmond

Paste this code into your website: Customize

Rijnmond

Welkom bij de vernieuwde app van Rijnmond! Met het laatste nieuws en video's uit onze regio, het weer, live radio en tv en nog veel meer.

AL HET NIEUWS UIT ONZE REGIO
Op welk moment van de dag je onze app ook opent: je ziet altijd het belangrijkste nieuws, de nieuwste video's en programma's uit onze regio. Ben je een fanatieke nieuwsvolger? Op de pagina Net Binnen zie je het laatste nieuws in één oogopslag.

LIVE TV, RADIO EN STREAMS
Volg belangrijke evenementen op de voet met onze livestreams en liveblogs. Kijk en luister via de app live naar onze programma's of wanneer het jou uitkomt.UitgelichtMet de Tips van de Redactie weet je zeker dat je geen belangrijke of bijzondere verhalen uit onze regio mist.

DE BELANGRIJKSTE ONDERWERPEN
De laatste sportberichten, opsporingsberichten, alles over Radio Rijnmond of het laatste nieuws over de woningmarkt. De belangrijkste onderwerpen hebben in de app een aparte plek gekregen.

PODCASTS
Blijf op de hoogte van alles over Feyenoord of Sparta in onze voetbalpodcasts of luister in de Verdieping naar inspirerende interviews. Je beluistert ze direct vanaf de app.

ZOEK DOOR HET NIEUWS
Zoek en struin door het laatste nieuws met de gloednieuwe zoekfunctie.
Features
Developer
RTV Rijnmond