You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

PowerOffice Go Mobile

Paste this code into your website: Customize

PowerOffice Go Mobile

PowerOffice Mobile forenkler håndteringen av utleggsrefusjoner i din bedrift. De ansatte tar bilde av kvitteringene og sender de inn til det nettbaserte regnskapssystemet PowerOffice Go for bokføring og utbetaling. I tillegg får den ansatte full oversikt over kontaktinformasjon, kart og veibeskrivelse til bedriftens kunder, leverandører og andre forbindelser. En egen chat funksjon gjør at du kan kommunisere og dele informasjon med andre brukere av PowerOffice Go.

Timeregistrering – I PowerOffice Go kan timeføring legges til som en integrert del av regnskapstjenesten. Dermed får du registrert og fakturert hver eneste time! Rask timeføring for de ansatte og godkjente timer kan faktureres kunden direkte.

Reiseregning - Start registreringen av reisen idet du går ut av døra hjemme og registrer utlegg, kvitteringer og kjøregodtgjørelse på mobilen mens du er underveis.
Reiser etter regning kan utbetales og kostnadsføres umiddelbart

Godkjenning av faktura – Du varsles om og kan se nye bilag til godkjenning, mulighet for å godkjenne, videresende eller avvise med kommentarer.

Autorisering av betalinger - Det varsles om nye godkjente bilag som er klar for betaling. Du autoriseres betalingene ved å merke ønskede betalinger og trykker ås knappen Autoriser. Betaling vil da overføres til din bank og legger seg i forfallslisten i PowerOffice Go.

Dokumentsenter gir deg tilgang til delte og egne dokumenter. Det er mulig å åpne dokumenter og legge til nye bilder og PDF-er fra din mobil.
Features
Developer
PowerOffice AS