You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Pollenkoll

Paste this code into your website: Customize

Pollenkoll

Dagliga pollenprognoser

Precis som det är bra att kolla in vädret för att kunna klä sig rätt kan en pollenprognos hjälpa pollenallergikern i sin planering för att må bättre. I Sverige finns det 16 mätstationer på olika orter i landet som läser av pollenhalten i luften. Om du inte bor vid en mätstation rekommenderar vi att du följer den mätstation som ligger närmast din ort.Bor du lång ifrån en mätstation kan du ta även hjälp av vår crowd sourcing funktion. Då har du möjlighet att hjälpa och ta hjälp av andra för att se hur pollensituationen ser ut i ditt område. Tala om hur du mår i din pollenallergi just nu och ta hjälp av andra för att se hur andra nära dig mår idag. På så sätt får du en uppskattning på hur stora pollenbesvär det är i ditt område eller dit du ska åka.


Ställ in vilka pollenslag som skall visas i din prognos och aktivera pollenvarningar för att få push-notiser vid förändring av pollenhalterna på vald plats.Pollenkoll är din guide i pollenallergin

Utöver dagliga prognoser hittar du även information om pollensäsonger, din närmaste allergispecialist och fakta om olika behandlingsalternativ m.m. Låt pollenkoll bli din vägvisare!Följande pollen presenteras i prognosen:
- Al
- Alm
- Ambrosia
- Björk
- Bok
- Ek
- Gräs
- Gråbo
- Hassel
- Sälg/vide
Features
Developer
ALK-Abelló Nordic A/S