You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Pollenkoll

Paste this code into your website: Customize

Pollenkoll

Dagliga pollenprognoser från norr till söder.
Precis som det är bra att kolla in vädret för att kunna klä sig rätt kan en pollenprognos hjälpa pollenallergikern i sin planering för att må bättre. I Sverige finns det 20 stycken mätstationer på olika orter i landet som läser av pollenhalten i luften. I Norrland är det 3 mätstationer som turas om att mäta pollenhalten olika år. Om du inte bor vid en mätstation rekommenderar vi att du följer den mätstation som ligger närmast din ort.

I appen kan du hjälpa och ta hjälp av andra för att se hur pollensituationen ser ut i ditt område. Tala om hur du mår i din pollenallergi just nu och ta hjälp av andra för att se hur andra nära dig mår idag. På så sätt får du en uppskattning på hur stora pollenbesvär det är i ditt område eller dit du ska åka.

Ställ in vilka pollenslag som skall visas i din prognos och aktivera pollenvarningar för att få push-notiser vid förändring av pollenhalterna på vald plats.

Din guide i pollenallergin.
Det här är appen för dig som vill veta mer om pollenallergi. Kanske har du besvärats av allergi sedan länge, kanske har du precis fått din diagnos. Här hittar du bland annat dagliga pollenprognoser, information om pollensäsonger, din närmaste allergispecialist och fakta om olika behandlingsalternativ. Låt pollenkoll bli din vägvisare!

Följande pollen presenteras i prognosen:
- Al
- Alm
- Ambrosia
- Björk
- Bok
- Ek
- Gräs
- Gråbo
- Hassel
- Sälg/vide
Features
Developer
ALK-Abelló Nordic A/S