You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

OnTag Scorekort

Paste this code into your website: Customize

OnTag Scorekort

OnTag Scorekort.

Om du laddar ner OnTag Scorekort och loggar in med ditt Golf-Id så får du ett personligt uppdaterat scorekort med all information du behöver direkt i din smartphone varje gång du skall spela golf!

Du behöver inte fylla i något manuellt utan all information om banan, medspelare, starttider, spelhandicap osv hämtas från Golfens IT-system (GIT) innan ditt scorekort skrivs ut.

Att föra score har aldrig varit enklare. OnTag Scorekort är lättnavigerad och utför all resultatberäkning för dig och dina medspelare. Du kan när som helst dela ditt scorekort med kompisar eller kollegor som då kan följa din score live. Efter rundan registrerar du enkelt den i GIT med en knapptryckning.

Så här funkar OnTag Scorekort:

Boka en starttid som vanligt. När du kommer till klubben och checkar in i receptionen så får du automatiskt ett digitalt scorekort till din smartphone. Du kan även skicka ett scorekort till dig själv om du "checkar in" i klubbens golfterminal om den är aktiverad med OnTag.

Varje scorekort innehåller aktuell bana, starttid, medspelare, handicap, erhållna slag, hållängder och greenfeekvitto. Eftersom all information på scorekortet kommer direkt från klubbens system är det alltid uppdaterat och korrekt!

Appen har också följande funktioner:

- ANKOMSTANMÄLAN
Du gör en ankomstanmälan på din hemmaklubb direkt i appen och samtidigt skapas ett scorekort.

- AVSTÅNDSMÄTNING GPS
Med en enkel knapptryckning får du exakt avstånd till greenens framkant, bakkant och centrum på alla hål. Avståndsmätningen finns tillgänglig på alla klubbar som aktiverat funktionen.

- DELA SCOREKORT
Dela ditt scorekort via e-mail, meddelande och sociala medier och gör det enkelt för dina vänner att följa din score live, hål för hål, eller dela ditt scorekort med dina medspelare när rundan är färdigspelad.

- REGISTRARA ROND (HCP)
Registrera din sällskapsrond efter att du spelat klart, direkt mot GIT.

- BANGUIDE
I appen har du tillgång till banguide på din hemmaklubb. Övriga anslutna klubbar är tillgängliga via prenumeration.

Alla dina scorekort och resultat sparas både i din smartphone men också centralt kopplat till ditt Golf-Id vilket gör det enkelt att byta och logga in på en annan smartphone.

Ladda ner och testa OnTag Scorekort idag. Vi är övertygade om att du kommer bli positivt överraskad hur lätt och smidigt det är att föra scoren i din smartphone.

Se alla anslutna klubbar på www.ontagscorekort.se

Vi tackar för all feedback.

Notera följande för en prenumeration av banguider:

- Prenumerationen löper på i prenumerationsperioder om antingen (i) 1 vecka till ett pris om 49 kr/vecka, (ii) 1 månad till ett pris om 79 kr/månad eller (iii) 12 månader till ett pris om 99 kr/år.

- Betalning kommer debiteras ditt iTunes-konto vid köp.

- Prenumerationen förnyas automatiskt om automatisk förnyelse inte är avstängt minst 24 timmar före utgången av innevarande period.

- Ditt iTunes-konto kommer att debiteras för förnyelse inom 24 timmar före slutet av den aktuella perioden, och tydligt visa kostnaden för förnyelse.

- Du kan hantera inställningar och stänga av automatisk förnyelse för prenumerationer i dina kontoinställningar efter köpet.

- Du kan avbryta en prenumeration när som helst. Då förnyas inte prenumerationen när perioden tar slut.

Användarvillkor: http://www.ontagscorekort.se/anvaendarvillkor
Privacy policy: https://www.evry.com/sv/foretaget/om-oss/public-privacy-policy/
Integritetspolicy: http://www.ontagscorekort.se/integritetspolicy

OnTag Scorekort kräver minst iOS version 10.

Disclaimer: Fortsatt användning av GPS som körs i bakgrunden kan dramatiskt minska batteritiden."
Features
Developer
EVRY One Halmstad AB