You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Omroep West

Paste this code into your website: Customize

Omroep West

Welkom bij de app van Omroep West!

Met deze app ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het noordelijke gedeelte van Zuid-Holland. Met nieuws, het weer, sport en verkeer in tekst, video en audio.

ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS
Zodra je de app opent, zie je altijd het belangrijkste nieuws en de nieuwste video’s van dat moment. Bovenin in het scherm kies je zelfde regio waar je voorkeur naar uitgaat. Op de pagina ‘Net binnen’ zie je het laatste nieuws in een oogopslag.

LIVE TV, RADIO EN STREAMS
Kijk en luister ook zowel live en als gemist naar de programma’s van TV West en Radio West. Volg belangrijke evenementen op de voet met onze livestreams en liveblogs.

DE BELANGRIJKSTE ONDERWERPEN
De laatste sportberichten, de opsporingsberichten van Team West of het weer van Huub Mizee en Laura van der Blij: de belangrijkste onderwerpen hebben in de app een aparte plek die je met een klik opent.

NOTIFICATIES
Stel zelf in of je notificaties wilt ontvangen voor nieuws en/of sport, zo mis je nooit meer iets belangrijks.

ZOEKFUNCTIE
Zoek en struin door het nieuws met de zoekfunctie.

REGIONAAL
Altijd en overal het laatste nieuws uit Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Gouda, Westland, Delft, Alphen aan den Rijn, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Krimpenerwaard, Katwijk, Noordwijk en alle andere gemeenten in het verzorgingsgebied van Omroep West
Features
Developer
Omroep West