You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Paste this code into your website: Customize
OmaUB-sovelluksella voit seurata sijoitustesi kehitystä entistä vaivattomammin. Salkkuyhteenveto, tapahtumat, tuottohistoria ja salkun jakauma ovat saatavilla ympäri vuorokauden kaikille UB:n säilytyksillesi. Touch ID:tä tukevilla laitteilla sijoitukset ovat kirjaimellisesti kosketuksen päässä – turvallisesti.

Sovelluksen avulla saat myös yhteyden henkilökohtaiseen yhteyshenkilöösi, joten UB:n asiantuntemus on aina käytössäsi.

Sovelluksen käyttöä varten tarvitset OmaUB-palveluun salasanan, jonka voit luoda osoitteessa omaub.unitedbankers.fi. Mikäli et ole vielä UB:n asiakas, voit samalla avata ilmaisen asiakkuuden oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla.

Mikäli käytössäsi ei ole verkkopankkitunnuksia, ota yhteys asiakaspalveluumme sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 09 2538 0320 arkisin klo 9–18.

United Bankers on vuonna 1986 perustettu suomalainen sijoituspalveluita tarjoava yritys. UB-konsernilla on neljä liiketoiminta-aluetta: varainhoito, arvopaperinvälitys, investointipankkitoiminta sekä rahastojen hallinnointi. Varainhoidon tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat muun muassa yksilöllinen salkunhoito, sijoitusrahastot sekä strukturoidut sijoituslainat. Yhtiö on edelläkävijä reaaliomaisuussijoittamisen ratkaisuissa.

Pankkiryhmistä riippumaton yhtiö on pääosin avainhenkilöidensä omistama ja yksi harvoista täysin kotimaisista sijoitusalan yrityksistä. United Bankers Oyj on ollut listattuna Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla marraskuusta 2014 lähtien.
Features
Developer
United Bankers Oyj