You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Norbi Update

Paste this code into your website: Customize

Norbi Update

A Norbi Update közösségi platform nagy segítséget jelenthet azok számára, akik a napi szénhidrátbevitelük ellenőrzésén keresztül szeretnének kiutat találni a kilóik fogságából. Apple eszközökön ingyenesen elérhető alkalmazásunkat az idén 20 éves Update életmódváltás egyszerű és könnyen átlátható szabályaihoz igazítottuk. Mindennapi használatával azok számára is nyitva áll az út a helyes és mértékletes táplálkozás kialakításához, akik eddig csak eseti jelleggel vagy egyáltalán nem vásároltak Norbi Update termékeket.

- Adatbázisunk tartalmazza 7417 közkedvelt élelmiszer szénhidrátértékét, amivel könnyedén be tudod állítani a magasságodhoz és korodhoz mérten ideális napi szénhidrátbevitelt, továbbá azt is ellenőrizheted, hogy a boltjainkban található termékekből és a Teletál oldalán elérhető Update menükből mennyit fogyaszthatsz gondtalanul.

- Üzenetekben kiküldött figyelemfelkeltő posztjaink és híreink által naprakészen tarthatod az Update életmódrendszert érintő ismereteidet, miközben friss információkat szerezhetsz új termékmegjelenéseinkről, közönségtalálkozóink időpontjairól vagy akár Réka Alakreform eseményeiről is.

- Applikációnk egyedülálló lehetőséget biztosít számodra, hogy egy digitális alteregót felépítve figyelemmel követhesd úgy az étkezéseddel bevitt szénhidrát mennyiségét, mint a napi testedzéseddel leadott kilókat. A beépített BMI kalkulátor segítségével pedig könnyedén meg tudod majd határozni a számodra ideális testtömeget is.

- Az applikáció közösségi platformként lehetőséget biztosít rá, hogy saját profilodon keresztül személyes történetedet, receptjeidet, az Update életmóddal kapcsolatos értékes tapasztalataidat a többi felhasználó között is megoszthasd. Norbi és Réka közösségi profiljait pedig gombnyomásra elérheted, így egészen biztosan nem maradsz majd le az életük számodra is fontos eseményeiről.

- Hűségkártya rendszerünk használatával pedig nyitva áll előtted az út, hogy az applikációban található egyedi azonosítóddal (vonalkód és 13 számjegyű kód) bizonyos boltjainkban vásárlási kedvezményeket vehess igénybe.

- És ha mindez még nem volna elég, ráadásként naprakész boltlistánk segít eligazodni a Update Lowcarb bolthálózat útvesztőjében. A boltkereső segítségével másodpercek alatt megtalálhatod a hozzád legközelebb eső üzletünket, aminek a nevére kattintva azonnal láthatod az elérhetőségre, opcionális fizetési lehetőségekre (pl.: SZÉP kártya) és nyitvatartásra vonatkozó információkat. A beépített autó navigáció pedig nagy segítségedre lesz az Update körutad megtervezésében.

Légy részese az Update élménynek, és engedd, hogy a szervezeted meghálálja a törődést!
Developer
Appentum Kft.