You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

NKBV Tochtenwiki

Paste this code into your website: Customize

NKBV Tochtenwiki

Lekker bergwandelen, rotsklimmen, toerskiën, sneeuwschoenwandelen, mountainbiken, klettersteigen of ijsklimmen. De Tochtenwiki helpt je bij het vinden van tochten over de hele wereld. Ook kun je gemakkelijk, net als duizenden Nederlandse bergsporters, je eigen tochten plannen.

- Meer dan 104.000 geregistreerde tochten voor zomer en winter met uitgebreide route-informatie
- Meldingen van actuele condities bij tochten
- Je eigen tochten plannen en opslaan in je persoonlijk profiel
- Tochten delen met je vrienden
- Meer dan 4.000 geregistreerde hutten met contactgegevens, reserveringsmogelijkheden en info over bereikbaarheid


Een wereldwijde tochtendatabase
Via deze app en tochtenwiki.nkbv.nl heb je toegang tot een wereldwijde database van tochten in meer dan 30 zomer- en winteractiviteiten. Alle routes bevatten tochtbeschrijvingen, hoogteprofielen en beeldmateriaal. Via handige filters vind je snel en eenvoudig tochten en accommodaties.

Routeplanner
Of je nu in de Alpen, Patagonië of de Himalaya bent, met de Tochtenwiki plan je je eigen tocht , voeg je content en afbeeldingen toeen publiceer je deze in de Community.

Track je eigen route
Neem je eigen route op inclusief hoogtemeters, afstanden en tijdsduur, terwijl je ongestoord alle functies van de app kunt blijven gebruiken. Daarnaast kun je ook GPX-bestanden exporteren voor eigen gebruik.

Eenvoudige synchronisatie
Het online platform tochtenwiki.nkbv.nl en deze app zijn met elkaar verbonden. Bewaarde tochten vind je terug via je profiel, zowel in de app als online.

Via de "ontdek"-functie lees je tips voor de beste tochten, bestemmingen en accommodaties.

Apple Watch:
Ontdek de omgeving met onze app geoptimaliseerd voor Apple Watch. Neem een track op of volg een route op je telefoon en bekijk deze op je horloge.

Apple gezondheid:
Neem tracks op, volg routes en bekijk kaarten vanaf je iPhone op je apple Watch.

Exclusief voor Pro+ leden
Pro+ bevat ook officiële kaarten van Alpiene associaties, evenals premium kaarten van KOMPASS en gecertificeerde Premium routes van KOMPASS, Schall Verlag en de ADAC-wandelgidsen.

Je iTunes account zal worden belast met het bedrag van de abonnementskosten nadat je aankoop is bevestigd en de proefperiode is verstreken. Het abonnement wordt jaarlijks verlengd, tenzij de automatische verlenging ten minste 24 uur voor het einde van de actuele factureringscyclus of tijdens de proefperiode wordt geannuleerd. Kosten voor ongebruikte periodes worden niet vergoed. De optie om te annuleren kun je vinden in iTunes accountinstellingen. Je account zal worden belast voor het verlengingsbedrag binnen de periode van 24 uur voor het einde van de actuele factureringscyclus.
Developer
Outdooractive AG