You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

MnemoLingo

Paste this code into your website: Customize

MnemoLingo

*** For english description please scroll down ***

"3000 szót tanultam meg a MnemoLingo segítségével!" - a fejlesztő anyukája.

Csak le kell tölteni és kész. Nincsenek tudásfelmérő tesztek, nincs fejfájás, nincs stressz. Csak egy gyors letöltés és jártas leszel a jelenleg támogatott 14 (angol, spanyol, francia, német, olasz, orosz, portugál, görög, török, magyar, román, lengyel, cseh és szlovák) nyelv bármelyikében. Nem hiszed?

Nos, pedig kellene. A MnemoLingo nem Gandalf (vagy Dumbledore, ha HP rajongó lennél). Szóval felejtsd el a fentit!

Viszont ez egy valóban hasznos kis alkalmazás, amely segít megtanulni a legfontosabb szavakat az általad választott nyelven. Témakört választhatsz (Az ember és családja, Ház és hobbi, Város és utazás, Étkezés, Munka és oktatás, Állatok világa, Növények és kert, Földrajz és időjárás, Legfontosabb igék, Legfontosabb melléknevek), játszhatsz ha úgy tetszik és pontokat gyűjthetsz. A pontokért új szórakoztató játékokat kaphatsz. Észre sem veszed és már megtanultál egy csomó új szót. Jól hangzik? Nos, még nincs vége!

Hamarosan rájössz, hogy létezik egy teljesen új módja annak, hogy megtanuld a kívánt szavakat: kurzust is indíthatsz a MnemoLingoban!

Ne aggódj, nem kell eljárnod sehova sem. Nincsenek tanárok, gyötrődés, elcsórt kaja, vizsgák és pom-pom lányok sem (bár az utóbbi kétségkívül hátránya az alkalmazásnak). E helyett két hétre van csak szükséged. Két hétre, hogy megtanulj annyi szót, amennyit csak tudsz. Csak egy igazán szórakoztató tesztet kell mindennap kitöltened. A MnemoLingo a Skynethez fogható komplexitású, kifinomult algoritmus alapján kitalálja, melyik szavakat szükséges ismételned egy adott napon. Ha ügyes vagy és nem hagysz ki túl sok napot (nem kell naponta emlékeztetned magad, mert megteszi ezt helyetted a MnemoLingo), akkor nagyon rövid idő alatt egy csomó új szót fogsz megtanulni.

Gyűjtsd a trófeákat és mutasd meg barátaidnak, milyen jól haladsz. Vagy azt, hogy milyen rosszul. Rajtad múlik! A MnemoLingo nem fog kinevetni. Lehet, hogy itt-ott kiakaszt egy kicsit, de nem fog nagyon fájni.

Végezetül, annak a három embernek, aki még mindig olvassa ezt a leírást: a MnemoLingo egy szórakoztató alkalmazás, amivel rengeteg új szót is meg fogsz tanulni.

Ez lehet az évszázad üzlete, nem?"I've learned 3000 words with MnemoLingo!" - The developer's mom

Seriously, you just download it and you're done. No tests. No headaches. Just a quick download, and you're proficient in any of the 14 (English, Spanish, French, German, Portuguese, Italian, Russian, Greek, Turkish, Hungarian, Polish, Czech, Slovak, Romanian) languages we currently support. You don't believe it?

Well, you shouldn't. MnemoLingo is not Gandalf (or Dumbledore, for you HP folks). So just forget the above.

What it is however, is a really handy little app, which will help you learn the most important words of the language you choose. You'll be able to pick a topic (Man & Family, House & Hobby, City & Traveling, Eating, Work & Education, World of Animals, Plants & Garden, Geography & Weather, Verbs to Know, Adjectives to Know), start a game you prefer, and collect points. For these points, you can get new fun games. And before you know it, you've learned a bunch of new words. Sounds good? Well, it's not over yet:

You'll soon figure out that there is whole new way to learn the words you want: you can start a course in MnemoLingo!

Don't worry, you won't have to go anywhere. There are no teachers, bullies, stolen lunch-boxes, exams or cheerleaders around (though this last one is a bummer, admittedly). What you do have, is two weeks. Two weeks to learn as many words as you can, by completing one really fun test every day.

I think this may be the deal of the century.

Supported languages:
English, Spanish, French, German, Italian, Portuguese, Polish, Russian, Czech, Hungarian, Turkish, Greek, Slovak, Romanian
Features
Developer
BitKnights LLC