You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Paste this code into your website: Customize
Met deze app communiceert en werkt u veilig en eenvoudig samen met Flynth adviseurs en accountants.

Documenten accorderen of afkeuren
U kunt belastingaangiften, rapportages en documenten digitaal accorderen en direct verzenden naar instellingen zoals de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel of uw bank.

Uw online dossier
In Dossier kunt u documenten raadplegen, scannen en uploaden.

Apple Watch
Heeft u een Apple Watch? Dan kunt u in de watch-app om uw pols zien hoeveel taken u nog open heeft staan in MijnFlynth. En natuurlijk worden pushnotificaties op uw horloge getoond.

Actuele nieuwsberichten
In de app ziet u actuele nieuwsberichten die zowel voor uw bedrijf als voor uw privé-situatie interessant kunnen zijn.

Contact opnemen
In de app ziet u de contactgegevens van uw adviseur bij Flynth. Op de kaart kunt u de route naar de Flynth vestiging plannen. Ook vindt u hier een video-uitleg van de mogelijkheden van MijnFlynth.

Gebruiksinformatie over de app
Deze app is uitsluitend voor klanten van Flynth adviseurs en accountants die de beschikking hebben over MijnFlynth. Wilt u meer informatie over MijnFlynth en de app neem dan contact op met uw adviseur.
Voor het gebruik van de app heeft u uw inloggegevens nodig. Na het invoeren van uw inloggegevens en eventueel een SMS-code, kiest u een persoonlijke PIN-code om in het vervolg op de app in te loggen. Zo blijven de gegevens in de app altijd veilig bewaard en zijn ze toch gemakkelijk te bereiken. Als u bent ingelogd dan heeft u toegang tot al uw bedrijfsonderdelen. Uw persoonlijke omgeving in MijnFlynth kan er anders uitzien dan in de app.
Wij wensen u veel plezier en gemak toe met deze app.
Features
Developer
Pink Web Applications B.V.