You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

KPN SmartLife

Paste this code into your website: Customize

KPN SmartLife

Maak je huis slimmer en je leven een stuk gemakkelijker en veiliger. De apparaten die je met KPN SmartLife koppelt, zorgen voor meer comfort, gemak en veiligheid. Bovendien kun je zien wat er thuis gebeurt als je daar niet bent. Gewoon op je smartphone of tablet.

Hoe werkt KPN SmartLife?
De basis van KPN SmartLife is de KPN SmartLife Box, het brein van je slimme huis. Deze box verbindt slimme apparaten in je huis met elkaar. En jij kunt via deze app alles instellen en bedienen. Jouw telefoon of tablet is de afstandsbediening van je slimme huis.

Uitbreiding
Wij werken dagelijks aan de verbetering van KPN SmartLife en deze app. Ook voegen we regelmatig slimme producten en merken toe.

KPN SmartLife werkt onder andere met:
- Philips Hue, Osram, IKEA
- SONOS, Bose
- Bosch Siemens
En nog veel andere merken en diensten. Je ontdekt ze op kpn.com/smartlife.

Bescherming van je gegevens
De KPN SmartLife-app is een beveiligde dienst waar alleen jij bij kan. Je persoonlijke gegevens, instellingen en data zijn veilig en worden niet door ons gebruikt voor commerciële doeleinden. Nadat je de app hebt geïnstalleerd, log je in met je KPN SmartLife gebruikersnaam en wachtwoord.

Goed om te weten:
De KPN SmartLife-app is alleen te gebruiken in combinatie met een abonnement op KPN SmartLife. Ga naar kpn.com/smartlife om deze af te sluiten.
Features
Developer
KPN B.V.