You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Kenteken Check

Paste this code into your website: Customize

Kenteken Check

Met de Kenteken Check app kunt u gegevens van voertuigen op basis van het kenteken opzoeken. In de zoekbalk kunt u het kenteken intypen (met of zonder streepjes) en vervolgens worden de kenteken details opgehaald en getoond.

Het kenteken, merk en model kunt u terug vinden in uw geschiedenis. U kunt voertuigen in uw geschiedenis ook toevoegen als favoriet, deze kunt u dan terug vinden in het favorieten tab-blad.

Het is ook mogelijk om kentekens te vinden door te zoeken op voertuig eigenschap. Dit kan op basis van merk, model, kleur en tientallen andere eigenschappen. Selecteer één of meerdere eigenschappen en u krijgt een lijst te zien van alle kentekens met deze eigenschappen.

Kortom, met de Kenteken Check app kunt u het alle Nederlandse voertuigen doorzoeken. Weet u een kenteken niet zeker? Geen probleem, de app geeft kenteken suggesties op basis van uw tekst. Klik op een kenteken suggestie om direct de gegevens op te halen.

U kunt de gegevens van alle voertuigen inzien, dus niet alleen auto's, maar ook brommers, vrachtwagens, bussen, motoren, etc. Als u kiest voor de eigenschap 'voertuigsoort' onder het kopje 'Uitvoering' kunt u een voertuig type kiezen.

In het voertuig scherm kunt u de kentekens verder filteren door op het filter icoontje rechtsboven in te klikken. Vervolgens kunt u de gevonden kentekens verder filteren op tientallen eigenschappen.

Mocht u suggesties hebben of een fout ontdekt hebben, kunt u contact opnemen met: info@voertuig.net

De Kenteken Check app is ontwikkeld door Obduro met behulp van de Kenteken Open Data van de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW).


HISTORIE:
Versie 3.0 op 24-10-2016
Versie 2.0 op 14-12-2015 (App Store)
Versie 1.0 op 30-09-2015 (TestFlight)
Features
Developer
Jan Jaap de Groot