You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Paste this code into your website: Customize
Lue Ilta-Sanomien uutiset Suomesta ja maailmalta heti tuoreeltaan. IS seuraa uutistilannetta vuorokauden ympäri.

TILAA ILMOITUKSET TÄRKEIMMISTÄ UUTISISTA
Saat tiedon aina kun jotain merkittävää tapahtuu tilaamalla ilmoitukset tärkeistä uutisista tai viihteen, urheilun tai talouden tärkeimmistä jutuista. Ilmoitukset saat käyttöösi sovelluksen asetuksista.

KATSO AJANKOHTAISET VIDEOT
Katso IS:n suosittuja videoita. Nyt voit myös jatkaa videon katselua pienessä koossa samalla, kun selailet muita uutisia tai siirryt pois sovelluksesta. Tämä tapahtuu painamalla videon oikeassa alakulmassa olevaa minisoitin-painiketta, joka käynnistää kuva kuvassa -toiminnon. Pääset kuva kuvassa -toimintoon myös, kun katsot videota koko näytön tilassa ja siirryt IS:n sovelluksesta pois.

VAIHDA TUMMAAN TEEMAAN
Tumman teeman tilassa sovelluksen tausta muuttuu tummaksi. Voit ottaa tumman teeman käyttöösi käyttöjärjestelmän tai sovelluksen asetuksista.

LISÄÄ UUTISOTSIKOT ALOITUSNÄYTÖLLE
Voit seurata tuoreimpia uutisotsikoita lisäämällä widgetin aloitusnäytöllesi tai Tänään-näkymään. Lisää widgetti pitämällä tyhjää kohtaa painettuna laitteesi ruudulla. Paina sitten + ja valitse listalta Ilta-Sanomien widgetti. Voit valita widgetissä näytettävät uutiset widgetin asetuksista.

LUE DIGILEHTIÄ
Voit tilaajana lukea Ilta-Sanomien, TV-lehden ja Urheilulehden tuoreimpia ja vanhempiakin näköislehtiä.

LÖYDÄ UUTISIA ERI AIHEISTA
Haku ja kaikki osastot löydät helposti uudesta Löydä-valikosta. Voit hakea ihmisiä ja uutisia Ilta-Sanomien satojentuhansien juttujen arkistosta.

JAA UUTISIA
Voit helposti jakaa uutisen Facebookiin, WhatsAppiin, X:ään, Messengeriin, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Sovellus käyttää paikannusta paikallisen sääennusteen näyttämiseksi, jos olet sallinut paikannuksen sitä kysyttäessä. Paikannuksen jatkuva käyttö voi merkittävästi lyhentää akun kestoa. Paikannustoiminnon saa pois päältä asetuksista.

Käyttöehdot
https://oma.sanoma.fi/kayttoehdot
Features
Developer
Sanoma Media Finland