You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Intense Music

Paste this code into your website: Customize

Intense Music

Hoge kwaliteit muziek zonder contract voor winkels, restaurants, hotels, retail, voetbal clubs, scholen, winkelcentra en dergelijke. Muziek gebaseerd op de emotie van het moment en gebruik van het systeem op intuïtie. Met onze Intense Music App beschikt u over 10 duizenden zorgvuldig samengestelde muziektracks in de pocket, netjes onderverdeeld en speciaal afgestemd voor uw branche. Met de App heeft u non-stop de juiste muziek, zonder te hoeven zoeken. De selectie van uw muziek werkt op basis van visuals (foto's). U kunt zo snel en eenvoudig visueel van 'emotie' wisselen of een nummer skippen. U heeft uw muziek letterlijk ’in the pocket' en is via internet bedienbaar van overal ter wereld.

Ingewikkelde computerschermen behoren tot het verleden. U streamt eenvoudig muziek vanuit uw iPhone, iPad, computer of eventueel in combinatie met onze ’Intense Streamer’.

Specificaties:
Muziekkwaliteit (256kbit, stereo, CD kwaliteit)
Alle muziek op 1 niveau, geen volumewisselingen
Automatische muziek updates
SONOS connect compatible
Geen contracten
Multi-location mogelijk (voor bijvoorbeeld winkelketens)
Betalen via de App met ApplePay.

Met de optionele Intense Streamer wordt de App gekoppeld aan de streamer en speelt deze 24/7 uw 'Intense Music' af (de Intense Streamer sluit u aan op uw geluidsinstallatie en op internet). Neem hiervoor contact op met innControl BV.
Features
Developer
Ivar Groenendijk