You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

I Ching

Paste this code into your website: Customize

I Ching

THE TRADITIONAL CHINESE PHILOSOPHICAL
SYSTEM OF HARMONISING EVERYONE WITH
THE SURROUNDING ENVIRONMENT !

ABOUT THE ONE OF THE OLDEST CHINESE CLASSICS:

I CHING IS AS OLD AS 3500 YEARS AT LEAST. THE HEXAGRAMS OF I CHING ARE BELIEVED TO BE RELATED TO KNOT RECORDS AND INVENTED BEFORE THE WRITING SYSTEM WAS DEVELOPED. THE BOOK WAS SO POPULAR IN ANCIENT CHINA THAT IT WAS EVEN FOUND AND PRESERVED WELL IN A FEW TOMBS, AS SHOWN IN THE FIGURE BELOW.

THIS APP FEATURES 9 LANGUAGES:

- ENGLISH
- JAPANESE
- RUSSIAN
- CHINESE
- KOREAN
- MALAY
- FRENCH
- SPANISH
- GERMAN

ABOUT FENG SHUI:

“FENG” REFERS TO THE WIND

“SHUI” REFERS TO THE WATER

FENG SHUI HAS DEVELOPPED FOR THOUSANDS OF YEARS IN CHINA.

IN THE ANCIENT DAYS, PEOPLE WOULD USE FENG SHUI TO PREDICT THEIR LUCK. AT THE SAME TIME, BY CHANGING THE CONDITIONS OF THEIR SURROUNDINGS, THEY HOPED TO ALTER THEIR BAD LUCK.

THE CULTURE OF APPLYING METHODS OF FENG SHUI IN MANY AREAS GRADUALLY INTERTWINED WITH THE CHINESE MAINSTREAM OF CULTURE.

FENG SHUI STILL PLAYS AN IMPORTANT ROLE IN THE EVERYDAY LIFE OF CHINESE.

Note: The book of I Ching is like the instruction manual of a future-telling crystal-ball. I translated the original Chinese book from scratch up. That took me quiet a time. I read many pertaining books and papers. I put my heart to develop the app. I didn't use other people's works or added some made-up life stories to it. A manual is just a manual! For example, if you get a new printer and you pick up the manual of it, do you expect some stories? or life philosophies?
Features
Developer
JUN JIANG