You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

HC-Living HomeLYnk

Paste this code into your website: Customize

HC-Living HomeLYnk

Bedankt voor het kiezen voor de eenvoud en het comfort van de HC-Living-app van Hevac Controls. Deze App is gemaakt voor de iPad en iPhone (vanaf iPhone5). 
U bent met deze App in staat om zeer eenvoudig en geheel in stijl uw woning of kantoor te bedienen, waar u ook maar bent op de wereld. Bijzonder is dat u eenvoudig kunt beeld bellen en uw intercom kunt beantwoorden, ook al staat uw iPad/iPhone stand by! De app werkt enkel samen met de HomeLYnk (HL) van Schneider Electric. Op deze pagina treft u de laatste beschikbare informatie over deze app aan.

Opmaak project;

Via een website kunt u online de visualisatie opmaken, deze link verkrijgt u bij de aanschaf van een pakket. Het programma is zo eenvoudig dat u in staat bent om zonder een cursus een complete visualisatie op te maken voor uw klanten zonder benodigde ICT kennis. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de HL. De HL is van speciale software voorzien welke door Hevac Controls wordt geleverd. De HL maakt een IP verbinding met de KNX bus door middel van een TCP/IP interface. Deze HL verzorgt de volledige communicatie met de KNX bus en verzorgt ook andere functies. Beperkte logica zoals ASCII/UDP/HTTP commando’s is mogleijk om te ontvangen en te versturen.
Lokaal intern Wifi < 2 sec, 3 of 4G netwerk < 4 sec of extern Wifi < 6 sec.

De benodigde IP instellingen om uw intercom te koppelen kunt u ook eenvoudig invoeren. Hevac adviseert een Auerswald VOIP centrale te gebruiken zodat u elke analoge of VOIP intercom kunt integreren. IP camera's zijn eenvoudig via H.264 in te lezen, voorbeelden voor Axis, Mobotix en Sony camera's worden verstrekt door Hevac Controls. Doordat men plattegronden kan invoeren is de App ideaal voor security bedrijven voor alles duidelijk te visualiseren. 
De mogelijkheid voor specials te laten maken in de App is aanwezig. 
Hevac Controls helpt u graag met de realisatie van uw project.
Hevac Controls is te bereiken op: [email protected] of T. 040-71 12 441
Wij wensen u veel plezier met deze App.
Features
Developer
NewHer systems