You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

GRÁNIT eBank

Paste this code into your website: Customize

GRÁNIT eBank

„GRÁNIT EBANK APPLIKÁCIÓ
Teljes értékű számla nyitása szelfis azonosítással a számlanyitás másnapján használható digitális bankkártyával először Magyarországon. Legyen a mobilod a bankfiókod! Intézd a pénzügyeidet bankfiókba járás nélkül egyszerűen és kényelmesen díjnyertes mobilbanki applikációnk segítségével!

ÚJDONSÁGOK
-Számlanyitás szeflis azonosítással: Új típusú elektronikus személyazonosító igazolvánnyal akár három perc alatt megnyithatod a számlád az igazolványod beolvasásával és egy szelfi készítésével, amikor neked kényelmes, akár nyitvatartási időn kívül is. Az így nyitott bankszámla bármilyen korlátozás nélkül, teljes értékű bankszámlaként használható, éppúgy, mint a Videóbankon vagy a bankfiókban nyitott bankszámla.
- GRÁNIT Digital Kártyaszolgáltatás: Igényeld a GRÁNIT Digital Kártyaszolgáltatást, hogy bankkártyádat akár már a számlanyitás másnapján használhasd online vásárlásra, vagy érintéses mobilfizetéssel az üzletekben!
- Megújult külső a még átláthatóbb pénzügyekért!

-Utalás QR-kóddal: Az eBank appal beolvashatsz AFR (Azonnali Fizetési Rendszer) sztenderd* QR-kódot, ezzel automatikusan betöltődnek az utaláshoz szükséges adatok, már csak jóvá kell hagyni a tranzakciót. Generálhatsz is saját QR-kódot, amelyet beolvasva a másik fél (ha mobilbanki applikációja képes erre), azonnal utalhat a számodra.
-Diszkrét mód: Ha nem szeretnéd, hogy az applikáció megnyitásakor meglássa valaki a számlaegyenleged, azt egy mozdulattal elrejtheted egy képernyő feletti kézelhúzással, vagy a szem ikont megérintve. Ugyanilyen egyszerűen újra láthatóvá is teheted az egyenleget.
-Számlaszám megosztás: Számlaszámod, IBAN számod könnyen vágólapra másolhatod, megoszthatod chat alkalmazásokban vagy SMS-ben a Számlainfó menüpontban az információ gombot megnyomva.

SZÁMLANYITÁS SZELFIS AZONOSÍTÁSSAL, KORLÁTOZÁSOK NÉLKÜL
Ha rendelkezel az új típusú elektronikus személyazonosító igazolvánnyal, akár három perc alatt megnyithatod a számlád az igazolványod beolvasásával és egy szelfi készítésével, amikor neked kényelmes, akár nyitvatartási időn kívül is.
Az így nyitott bankszámla bármilyen korlátozás nélkül, teljes értékű bankszámlaként használható, éppúgy, mint a Videóbankon vagy a bankfiókban nyitott bankszámla.

PÉNZÜGYEK ÁTTEKINTÉSE
Elemezd naprakészen költéseidet és bevételeidet! A tranzakciókról ingyenes üzenetet kaphatsz az applikáción belül, számlatörténeted bármikor elérheted.

FIZETÉS OKOSTELEFONNAL
Fizess egyszerűen és kényelmesen, egyetlen érintéssel iOS rendszerű okostelefonoddal a Wallet alkalmazás segítségével! Biztonságos megoldás, amely megkönnyíti a mindennapokat.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK
A bankkártya limiteket bármikor egy mozdulattal átállíthatod, vagy akár zárolhatod is bankkártyád, majd fizetéshez könnyedén fel is oldhatod. Az alkalmazás biztonságos használatáról PIN kód, ujjlenyomat olvasó vagy Face ID gondoskodik.

MEGTAKARÍTÁSOK
Kezeld megtakarításaid egy helyen, egyszerűen! Az applikációban néhány érintéssel köthetsz le betétet, és nyithatsz megtakarítási számlát.

MEGBÍZÁSOK
-Villámgyors forint és deviza átutalások, amelyeket sablonokkal még egyszerűbbé tehetsz.
-Saját számláid között bármikor, rögtön átvezethetsz pénzt.
-Az utaláshoz rögzíthetsz másodlagos azonosítót (e-mail cím, mobiltelefonszám, adóazonosító/adószám), és indíthatsz is másodlagos azonosítóra tranzakciót, amennyiben a címzett (kedvezményezett) is rögzített ilyet a bankjánál.
- Kérj kölcsön gyorsan és egyszerűen, vagy dobd szét a közös költséget fizetési kérelem indításával!
-Az eBank appal beolvashatsz és generálhatsz AFR sztenderd QR-kódot, ezzel automatikusan betöltődnek az utaláshoz szükséges adatok, már csak jóvá kell hagyni a tranzakciót.

A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek a www.granitbank.hu/ebank oldalon találhatóak.”
Features
Developer
GRANIT Bank Zrt.