You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

GRÁNIT eBank

Paste this code into your website: Customize

GRÁNIT eBank

Magyarország innovatív elektronikus Bankjaként továbbfejlesztettük mobilbanki szolgáltatásainkat! Az ingyenes iSMS üzenetek mellett számlainformációk, bankkártya funkciók és APPLE Watch támogatás is elérhető a GRÁNIT eBankban!

A GRÁNIT eBank alkalmazással:

- lekérdezheti számlaegyenlegét és számlaforgalmát
- biztonságosabban használhatja bankkártyáját
- kontrollálhatja pénzügyeit
- kártyahasználati információkat kaphat
- bizonyos funkciókat Apple Watchon is elérhet.

Az alkalmazás fő funkciói:

- Valós idejű számlaegyenleg és számlaforgalom lekérdezése.
- Számlamozgásairól vagy kártyahasználatáról szóló banki SMS helyett ingyenes, internetalapú iSMS üzeneteket kaphat. Az alkalmazásban beállíthatja azt is, hogy ha nincs élő internetkapcsolata, a banki üzeneteket elküldjük-e hagyományos SMS-ben (iSMS/SMS vegyes üzemmód).
- GRÁNIT Lock - bankkártya ideiglenes zárolása: mostantól bárhol, bármikor ingyenesen lezárhatja, majd tetszőleges időpontban újra aktiválhatja GRÁNIT bankkártyáját.
- Az automatikus kártya zárolás funkció bekapcsolását követően feloldott kártyák az Ön választása szerinti idő elteltével automatikusan visszazárásra kerülnek.
- Bankkártya limitbeállítás: bárhol, bármikor, ingyenesen van lehetősége megváltoztatni a bankkártyájához kapcsolódó napi készpénzfelvételi, POS és online (internetes) vásárlási limitet is.

Az alkalmazás használata:

- Számlamozgásairól vagy kártyahasználatáról szóló banki üzenetek fogadásához GRÁNIT Bank számlájához rendelt GRÁNIT SMS szolgáltatás is szükséges, melyet TeleBankunkon vagy GRÁNIT NetBankon / MobilBankon keresztül is igényelhet.
- Az alkalmazás első használatakor kérjük regisztrálja a mobiltelefonszámát.
- A telefonszám sikeres regisztrációja után kérjük lépjen be a GRÁNIT Netbank-ba (netbank.granitbank.hu) vagy Mobilbankba és a "Gránit eBank Aktiválása" menüpontban aktiválja a szolgáltatást, megjelölve, hogy a banki funkciókat (kártya zárolás, limitmódosítás) is engedélyezi-e?
- A Fiókom menüben beállítható az üzenetküldés üzemmódja: csak iSMS, csak SMS vagy vegyes iSMS/SMS.
- Kérjük ne kényszerítse az alkalmazás bezárását (az alkalmazás ikonjának felfelé húzásával a multitasking képernyőről), mivel ez a jövőbeni üzenetek fogadásában átmeneti fennakadást és az Apple Watch készüléken történő használatban problémát okozhat.
- Az alkalmazás biztonsági okból módosított operációs rendszerrel (pl. jailbreak) rendelkező mobiltelefonokon nem használható.

FONTOS:
- Csak ha iSMS/SMS vegyes üzenetküldési üzemmódot választ: az új üzenetek érkezésekor kérjük néhány percen belül kattintson az üzenet sávon megjelenő értesítésre, vagy nyissa meg az alkalmazást, mivel csak így garantálható, hogy a Banki üzenetküldő-központ biztosan értesül az üzenet sikeres kézbesítéséről. Ennek elmaradása esetén rövid várakozási idő után hagyományos sms üzenet kerül kiküldésre, mely számlacsomagtól függően díjköteles lehet.

A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek a www.granitbank.hu/ebank oldalon találhatóak.
Features
Developer
GRANIT Bank Zrt.