You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Golte

Paste this code into your website: Customize

Golte

Želiš doživeti na Golte edinstveno izkušnjo? Z našo aplikacijo lahko maksimalno izkoristiš tvoje zimske počitnice.

Aplikacija vsebuje skupek funkcij za optimizacijo izkušnje pred, med in po bivanju. Za prejem informacij o stanju prog v realnem času preprosto vneseš čas svojega bivanja . Za podrobno statistiko o vseh tvojih aktivnostih ustvari Skitude profil in registriraj svoje aktivnosti na progah. To pa še ni vse; sodeluj v izzivih, s katerimi se boš srečal/-a, poteguj se za neverjetne nagrade ter tekmuj s celotno skupnostjo.

Koristno, kajne? Dobra novica je, da ti vse to in še veliko več nudimo brezplačno.

INFORMACIJE O SMUČIŠČU V REALNEM ČASU
Našel/-la boš vse informacije o smučišču, kot so: interaktivne mape, snežna podloga, stanje na progah in sedežnicah, spletne kamere in še mnogo več!

PRIJAVI SE, TEKMUJ IN ZMAGAJ
Ustvari tvoj profil Skitude za prijavo svojih aktivnosti s tracker GPS. Poišči se na lestvici smučišča in poskusi premagati izzive ter osvojiti lepe nagrade.

REZERVIRAJ TVOJ ODDIH
Kupi ali napolni svojo smučarsko vozovnico za smučanje brez čakalnih vrst. Rezerviraj svoj oddih in/ali aktivnosti z nekaj kliki.

IDEALEN DODATEK ZA CELO LETO
Nastavite aplikacijo glede na sezono in uživajte v informacijah o poletnih aktivnostih, ki jih organiziramo.

SKITUDE PREMIUM:
Skitude Premium zagotavlja nove izkušnje na snegu!

3D ZEMLJEVIDI PROG
Odkrijte vse potrebne informacije o smučišču, kot na primer: zanimivosti ali informacije o progah v 3D okolju.

VAŠA DEJAVNOST V 3D
Po končanem dnevu analizirajte svojo dejavnost v 3D okolju. Delite svoje izkušnje na progah z našo skupnostjo ali na družbenih omrežjih kot še nikoli prej.

NAPREDNE STATISTIKE
Izboljšajte svojo uspešnost z analizo naprednih statističnih podatkov. Preverite posebne informacije o vsaki progi in jih razvrstite po zahtevnosti. Od zdaj naprej lahko vidite tudi vse svoje dosežke.

ZEMLJEVIDI HITROSTI
Registrirajte svojo dejavnost in na spreten ter zelo grafičen način podrobno preverite hitrost za vsako določeno točko znotraj vaših tracks.

APPLE WATCH
Uživajte v svojem dnevu kot nikoli prej in pozabite na vse ostalo. Zabeležite svoje dejavnosti, delite informacije z drugimi uporabniki in prejmite neverjetne nagrade ter ob tem privarčujte z baterijo vašega mobilnega telefona

Doživite edinstveno izkušnjo z uradno aplikacijo Golte!

Ne pozabi, da lahko aplikacija uporablja tvojo lokacijo in GPS informacije za: pošiljanje obvestil, obdelavo statistik tvojih tracks in ugotavljanje pozicije na lestvicah v aplikaciji, objavo slik z geo lokacijo. Neprekinjena uporaba omenjenih funkcij lahko zmanjša življenjsko dobo baterije.

Lahko se naročite in neposredno izvedete plačilo iz vašega računa iTunes tako, da izberete med mesečno ali letno naročnino. Plačilo bo samodejno bremenjeno na računu iTunes v trenutku potrditve nakupa. Naročnina se bo samodejno podaljšala, razen v primeru preklica v roku 24 ur pred zaključkom veljavnega obdobja. Podaljšanje naročnine se bo izvedlo z bremenitvijo vašega računa v 24 urah pred zaključkom veljavnega obdobja. Uporabnik lahko upravlja naročnino in njeno samodejno podaljšanje, ki ga lahko po nakupu prekliče tako, da v nastavitvah dostopa do strani »Upravljanje naročnine«. Del brezplačnega poskusnega obdobja, ki ga niste uporabili, se izgubi, ko se uporabnik naroči na to storitev, v kolikor to pride v poštev.

Pogoji storitve in politika zasebnosti: https://www.skitude.com/es/terminos-y-condiciones
Features
Developer
GOLTE d.o.o.