You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Goldman Sachs Turbo HD

Paste this code into your website: Customize

Goldman Sachs Turbo HD

Turbo’s en Traders van Goldman Sachs zijn beleggingsproducten waarmee u versneld kunt inspelen op een door u verwachte koersbeweging van verschillende onderliggende waarden, zoals: aandelen, indices, grondstoffen, valuta en obligaties. Door te beleggen in Turbo’s en Traders kunt u profiteren van zowel koersstijgingen als koersdalingen. Verwacht u een stijging van de onderliggende waarde, dan koopt u een Turbo of Trader Long. En als u een daling verwacht, dan kiest u voor een Turbo of Trader Short. Ook is het mogelijk om Turbo’s en Traders te gebruiken om de risico's van eventuele koersdalingen in bijvoorbeeld uw aandelenportefeuille af te dekken.

Met de Goldman Sachs Turbo App voor iPhone kunt u eenvoudig alle lopende en beëindigde Turbo’s en Traders bekijken op uw smartphone. Met de zoek en filterfunctie kunt u snel uw favoriete Turbo’s en Traders opzoeken en volgen. Ook is op de app al het laatste Turbo Nieuws te bekijken, zodat u altijd op de hoogte bent.

Met de Goldman Sachs Turbo App voor de Apple Watch heeft u nog meer mogelijkheden om uw favoriete Turbo’s en Traders en uw portefeuille uit Mijn Markets te volgen. U krijgt, door middel van notificaties, de alerts te zien die u heeft ingesteld op Turbo’s en Traders in uw portfeuille of favorieten en kunt snel de kenmerken van deze producten inzien. U heeft de Goldman Sachs Turbo iPhone App nodig om de Apple Watch App te kunnen gebruiken.

Turbo’s en Traders zijn complexe instrumenten en zijn dan ook alleen bedoeld voor ervaren particuliere beleggers die voldoende kennis hebben om de risico’s en voordelen van deze complexe instrumenten te beoordelen in het licht van hun financiële situatie, kennis en ervaring. Enkele voorbeelden van de belangrijkste risico’s zijn; koersrisico van de onderliggende waarde, hefboomrisico, stoplossrisico, wisselkoersrisico, renterisico, liquiditeitsrisico, risico van vroegtijdige beëindiging, afwikkelingsrisico en kredietrisico. Daar komt bij dat deze beleggers goed bekend moeten zijn met de onderliggende waarde en hefboomproducten en bereid en financieel in staat zijn het risico van een totaal verlies van hun investering in een door Goldman Sachs uitgegeven Turbo of Trader te nemen. Alle prijsinformatie wordt met enige vertraging geleverd en is alleen geschikt voor privégebruik. De vertraging kan verschillen afhankelijk van de gekozen beurs en het type effecten. Turbo’s en Traders zijn niet geschikt voor beleggers die op de lange termijn beleggen en geen korte-termijnrendement nastreven. Zie voor meer informatie over de kenmerken en een gedetailleerde beschrijving van de risico’s van Goldman Sachs Turbo’s en Traders de brochure, het basisprospectus, de bijbehorende supplementen en de definitieve voorwaarden. Die documenten vindt u op www.gsmarkets.nl.
Features
Developer
theFactor.e