You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

G4S SHIELDalarm

Paste this code into your website: Customize

G4S SHIELDalarm

G4S SHIELDalarm beskytter dit hjem mod indbrud, brand og vandskade. Hvis der opstår problemer, aktiverer sikkerhedssystemet straks sirenen, underretter dig og vores bemandede kontrolcentral.

Fordele med app’en:

Til og frakobling af SHIELDalarmen
Øjeblikkelig notifikation ved alarm
Alarmbekræftelse med fotos
Tryghedskald med Geo lokation
Personlig tilføjelse af brugere og deres rettigheder
Mulighed for at se historik på til/fra koblinger, hændelser mv.
Til og frakobling af områder i hjemmet, udvalgt af dig i samarbejde med G4S sikkerhedskonsulent

Unikke services hos G4S inkluderer
24 timers overvågning og support via G4S kontrolcentral – Danmarks største kontrolcentral
Fri vagtudrykning – G4S eget vagtberedskab
Udvendig og indvendig rundering af G4S eget vagtberedskab
Tryghedsgaranti
Nøgleservice

Med G4S SHIELDalarm tilbydes du blandt andet:

Beskyttelse mod indbrud
Detektorer bemærker enhver bevægelse, eller åbning af døre og vinduer. I det øjeblik nogen kommer ind i et beskyttet område, tager fotodetektoren billeder af dem. Du og vores kontrolcentral ved straks, hvad der er sket - ingen grund til unødige bekymringer.

Tryghed med ét klik
I nødstilfælde kan du trykke på tryghedsknappen i app’en, på fjernbetjeningen eller på betjeningspanelet. G4S underretter øjeblikkeligt alle brugere i app’en og sender besked direkte til kontrolcentralen.

Beskyttelse mod brand
Røgmelderne reagerer på røg, temperaturændringer og hurtig temperaturstigning, Røgalarmernes sirene aktiveres og kontrolcentralen får direkte besked. Er der tale om reel brand eller røgudvikling vil G4S give brandvæsenet besked om situationen, og de kan dermed rykke hurtigt ud.

Forebyggelse mod vandskader
Med G4S SHIELDalarm slipper du eller dine underboere for store vandskader. Med G4S vanddetektor får du besked, hvis der fx er lækage i vaskemaskinen eller et sprængt rør.

Tryghed og pålidelighed med G4S SHIELDalarm
Du kan altid stole på G4S. Centralen, som vi installerer hos dig, kører på et krypteret system i realtid, der samtidig betyder, at det ikke kan angribes udefra. Du skal derfor ikke bekymre dig om hacking, cyberangreb, virus eller lignende. Oplever du strømsvigt, vil systemet stadig fungere, det skyldes en backup strømforsyning. Det samme er tilfældet, hvis din internetforbindelse ryger, selv da vil systemet fungere, som det plejer, takket være flere kommunikationskanaler. Alle konti er beskyttet med password og to-trins bekræftelse.

Udrykning via G4S eget beredskab
Skulle der, mod forventning, ske et indbrud får kontrolcentralen direkte besked og kan sende G4S vagtberedskab. Via G4S nøgleboks, der altid er standard i alle alarmpakker, kan G4S vagten låse sig ind i boligen og sikre, at der ikke er uvedkommende i boligen. G4S vagten tjekker dermed både boligen indvendigt og udvendigt. Med G4S nøgleboks får du også nøgleservice – skulle du derfor miste din nøgle, kan du kontakte kontrolcentralen, der kan sende en vagt ud og låse op. Vagten sikrer naturligvis verificering af dig, så kun boligens retmæssige ejer lukkes ind.

Tryghedsgaranti for hele familien
I G4S ved vi, at indbrud i en bolig kan forårsage traumatiske oplevelser. Derfor er det vigtigt for os, at familier, som mod forventet, skulle opleve indbrud netop får hjælp til at håndtere en sådan situation. Derfor tilbyder G4S hele familien en krisepsykolog, så alle kommer bedst muligt videre.

• • •

For at benytte denne app, skal du have G4S SHIELDalarm installeret.
G4S hjælper dig med at finde den bedste alarm til dit hjem, så du kan føle dig tryg. Alarmen bliver tilpasset dine behov. Du kan få et uforpligtende tilbud ved at ringe 70 200 300 eller læse mere på www.g4s.dk

Er du allerede G4S kunde kan du kontakte G4S kundeservice på 70 33 00 40 eller på [email protected]

• • •

Hos G4S er sikkerhed en del af vores DNA. Vi er verdens største sikkerhedsvirksomhed med ca. 600.000 medarbejdere i over 100 lande.
Features
Developer
G4S Security Services A/S