You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

FlashScore.si

Paste this code into your website: Customize

FlashScore.si

Bodi na tekočem z vsem, kar se dogaja v svetu športa. Z aplikacijo FlashScore si vselej samo dotik od najhitrejših možnih rezultatov v živo, statistike, lestvic in razporedov v več kot 30 športih in nad 9.000 tekmovanjih z vsega sveta.


HITRI IN ZANESLJIVI REZULTATI

• VELIK IZBOR: Spremljamo več kot 30 športov in nad 9.000 tekmovanj po vsem svetu. Samo nogometnih tekmovanj je več kot tisoč!
• HITROST: Naj pride do zadetka, rdečega kartona, naj se zaključi polčas ali niz, vselej za to zveš v istem hipu kot gledalci v živo.


NIČ VEČ ZAMUJENIH TEKEM

• NAJLJUBŠE EKIPE, TEKME IN TEKMOVANJA: Ne izgubljajte časa, spremljajte le svoje najljubše tekme, ekipe in tekmovanja.
• NOTIFIKACIJE IN OBVESTILA: Rezultati, postave, izključitve… Ničesar več ne boste zamudili. Zgolj izberite svoje tekme in vaš mobilnik bo poskrbel za vse ostalo.
• SINHRONIZACIJA Z DRUGIMI NAPRAVAMI: Se pogosto selite z računalnika na telefon ali tablico? Poskrbeli smo tudi za to: kot registriranemu uporabniku vam zagotavljamo, da bodo vse vaše osebne nastavitve ohranjene na vseh vaših napravah.


LESTVICE IN PODROBNOSTI TEKEM

• POTEK TEKME IN KOMENTARJI V ŽIVO: Ne morete tekme spremljati na televizorju? Ni problema: sledite poteku srečanja sekundo za sekundo z našimi komentarji V ŽIVO.
• POSTAVE IN ‘HEAD-TO-HEAD’: Vas zanimajo postave ekip, še preden se srečanje začne? Objavimo jih že vnaprej. Prav tako ‘head-to-head’, zgodovino medsebojnih srečanj, tako da lahko spremljate, kako so se tekme teh nasprotnikov razpletle v preteklosti.
• LESTVICE V ŽIVO: En sam zadetek lahko veliko spremeni. Naše lestvice v živo vam prikažejo, kakšna bi bila lestvica, če bi trenutni rezultati obveljali, prav tako pa posodabljamo tudi trenutno lestvico najboljših strelcev.


PONUDBA ŠPORTOV

Nogomet, košarka, rokomet, tenis, hokej in še 33 drugih športov.


Pogrešaš v naši aplikaciji svoj najljubši šport? Morda ne bo dolgo tako - nabor športov namreč kar naprej širimo!
Features
Developer
Livesport s.r.o.