You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

FlashScore.si

Paste this code into your website: Customize

FlashScore.si

Bodite na tekočem z vsem, kar imate radi v športu! Z aplikacijo FlashScore.si boste vselej le klik stran od najhitrejših možnih rezultatov V ŽIVO, statistike, lestvic in razporedov v skoraj30 športih in več kot 5.000 tekmovanjih z vsega sveta.


HITRI IN ZANESLJIVI REZULTATI

• IZVRSTNO POKRITJE: Spremljate lahko skoraj 30 športov in več kot 5000 tekmovanj z vsega sveta. Samo nogometnih tekmovanj je več kot 1000!
• HITROST: Pa naj gre za dosežen zadetek, rdeči karton, konec polčasa ali niza, vselej boste o tem seznanjeni hkrati z gledalci ob igrišču!


NIČ VEČ ZAMUJENIH TEKEM

• NAJLJUBŠE EKIPE, TEKME IN TEKMOVANJA: Ne izgubljajte časa, spremljajte le svoje najljubše tekme, ekipe in tekmovanja.
• NOTIFIKACIJE IN OBVESTILA: Rezultati, postave, izključitve… Ničesar več ne boste zamudili. Zgolj izberite svoje tekme in vaš mobilnik bo poskrbel za vse ostalo.
• SINHRONIZACIJA Z DRUGIMI NAPRAVAMI: Se pogosto selite z računalnika na telefon ali tablico? Poskrbeli smo tudi za to: kot registriranemu uporabniku vam zagotavljamo, da bodo vse vaše osebne nastavitve ohranjene na vseh vaših napravah.


LESTVICE IN PODROBNOSTI TEKEM

• POTEK TEKME IN KOMENTARJI V ŽIVO: Ne morete tekme spremljati na televizorju? Ni problema: sledite poteku srečanja sekundo za sekundo z našimi komentarji V ŽIVO.
• POSTAVE IN ‘HEAD-TO-HEAD’: Vas zanimajo postave ekip, še preden se srečanje začne? Objavimo jih že vnaprej. Prav tako ‘head-to-head’, zgodovino medsebojnih srečanj, tako da lahko spremljate, kako so se tekme teh nasprotnikov razpletle v preteklosti.
• LESTVICE V ŽIVO: En sam zadetek lahko veliko spremeni. Naše lestvice v živo vam prikažejo, kakšna bi bila lestvica, če bi trenutni rezultati obveljali, prav tako pa posodabljamo tudi trenutno lestvico najboljših strelcev.


NABOR ŠPORTOV

Nogomet, tenis, košarka, hokej, rokomet, odbojka, ameriški nogomet, baseball, golf, rugby, floorball, bandy, futsal, avstralski nogomet, kriket, pikado, snooker, boks, odbojka na mivki, badminton, vaterpolo, hokej na travi, namizni tenis, nogomet na mivki, MMA, netball, kolesarstvo in pesäpallo.


Pogrešate svoj najljubši šport? To se lahko kmalu spremeni – naš nabor ponujenih športov nenehno dopolnjujemo!
Features
Developer
Livesport s.r.o.