You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

FlashScore.nu

Paste this code into your website: Customize

FlashScore.nu

Hold deg oppdatert på all sporten du elsker. Med FlashScore-appen er du aldri mer enn et trykk unna de raskeste LIVE-resultatene, tabeller og trekninger fra mer enn 30 idretter og 5000 turneringer og ligaer fra hele verden.


RASKE OG NØYAKTIGE RESULTATER

• FANTASTISK DEKNING: Vi dekker over 30 idretter og mer enn 5000 turneringer og ligaer fra hele verden. Ta fotball, for eksempel, hvor du kan følge over 1000 turneringer og ligaer!
• FART: Om det er en scoring eller et rødt kort, om en omgang, sett eller periode er ferdig, varsler vi deg like raskt som om du så kampen live.


GÅ IKKE GLIPP AV EN KAMP

• FAVORITTLAG, KAMPER OG LIGAER: Ikke kast bort tiden, følg bare kampene, lagene og turneringene som betyr noe for deg.
• VARSLER OG NOTIFIKASJONER: Resultater, lagoppstillinger, røde kort… Du får med deg alt. Det er bare å velge dine kamper, og la mobilen eller nettbrettet varsle deg.
• SYNKRONISER: Er du en av de som veksler mellom pc, mobil og nettbrett? Det er vi forberedt på: som register bruker tar du med deg dine personlige innstillinger fra enhet til enhet.


TABELLER OG KAMPDETALJER

• KAMPUTVIKLING OG LIVEKOMMENTERING: Får du ikke sett kampen på TV? Ingen fare: følg kampen sekund for sekund og hold deg oppdatert med vår livekommentering.
• LAGOPPSTILLING OG INNBYRDES OPPGJØR: Trenger du lagoppstillingene før kampstart? Vi er tidlig ute. I tillegg får du oversikt over innbyrdes oppgjør, så du kan se hvordan lagene har prestert mot hverandre tidligere.
• LIVE TABELLER: Et mål kan endre mye. Våre livetabeller viser deg hvilken påvirkning en scoring har på tabellen, i tillegg kan du se oppdaterte toppscorerlister.


SPORTSDEKNING

Fotball, ishockey, tennis, håndball, basket og 33 idretter til.


Mangler favorittsporten din i appen vår? Det kan endre seg snart - vi utvider stadig sportporteføljen vår!
Features
Developer
Livesport s.r.o.