You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

FlashScore.com.my

Paste this code into your website: Customize

FlashScore.com.my

Kekal berhubung dengan semua yang anda suka tentang sukan. Dengan app FlashScore MY, anda hanya satu sentuhan dari skor , statistik, carta pertandingan dan undian SECARA LANGSUNG terpantas dari hampir 30 sukan dan 5000+ pertandingan serata dunia.


SKOR CEPAT DAN TEPAT

• LIPUTAN BESAR: Kami meliputi hampir 30 sukan dan 5000+ pertandingan serata dunia. Anda boleh mengikuti 1000+ pertandingan untuk bola sepak sahaja!
• KEPANTASAN: Samada jaringan gol, layangan kad merah, tamat set atau tempoh masa, anda akan tahu pada masa yang sama seperti penonton secara langsung.


TIDAK LAGI TERTINGGAL SEBARANG PERLAWANAN

• PASUKAN, PERLAWANAN DAN PERTANDINGAN KEGEMARAN: Jangan buang masa anda, dan ikuti saha perlawanan, pasukan dan pertandingan kegemaran anda
• NOTIFIKASI DAN PEMBERITAHUAN: Keputusan, barisan pemain, kad merah... Anda tidak akan tertinggal apa-apa. Anda hanya perlu pilih perlawanan anda dan tunggu peranti mudah alih anda untuk memberitahu anda. 

• KEKAL DALAM PENYELARASAN: Adakah anda selalu saling bertukaran di antara komputer-telefon bimbit-tablet? Kami telah bersedia untuknya: sebagai pengguna berdaftar, anda akan dapat melihat data peribadi anda merentasi semua peranti anda.


CARTA DAN BUTIRAN PERLAWANAN

• BUTIRAN PERLAWANAN DAN ULASAN LANGSUNG: Tidak dapat menonton perlawanan tersebut di TV? Tiada masalah: ikutinya saat demi saat dan dapatkan butiran terbaru dari ulasan teks SECARA LANGSUNG kami.
• BARISAN PEMAIN DAN HEAD-TO-HEAD: Anda perlu tahu barisan pemain sebelum bermulanya perlawanan? Kami mempunyainya. Dan juga sejarah head-to-head supaya anda boleh tahu keputusan lama di antara kedua-dua pasukan.

• CARTA SECARA LANGSUNG: Satu gol boleh membawakan banyak pertukaran. Carta secara langsung kami akan menunjukkan samaada jaringan tersebut akan mengubah kedudukan liga, dan juga carta penjaring terbanyak.


LIPUTAN SUKAN

Bola sepak, tenis, bola keranjang, besbol, hoki, badminton, golf, kriket, bola sepak pantai, bola tampar pantai, bandy, bola baling, bola jaring, bola lantai, bola sepak Amerika, bola sepak Australia, bola tampar, dart, futsal, hoki padang, kesatuan ragbi, liga ragbi, lumba basikal, MMA, pesäpallo, ping pong, polo air, snuker, tinju


Adakah sukan kegemaran anda tidak tersenarai di sini? Ia mungkin akan bertukar tidak lama lagi - kami akan terus meluaskan portfolio sukan kami!
Features
Developer
Livesport s.r.o.