You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

FlashScore.cat

Paste this code into your website: Customize

FlashScore.cat

Estigues al corrent de tot allò que t'apassiona de l'esport. Amb l'app de FlashScore, estàs sempre a un clic de distància dels marcadors en directe més ràpids, estadístiques, classificacions i quadres de més de 30 esports i 9000 competicions arreu del món.


RESULTATS RÀPIDS I PRECISOS

• GRAN COBERTURA: Cobrim més de 30 esports i 9000 competicions arreu del món. Pots seguir +1200 competicions de futbol!
• VELOCITAT: Tant si s'ha anotat un gol, s'ha mostrat una targeta vermella, com si ha finalitzat un set o un període, ho sabràs al mateix moment que el públic assistent en directe.


NO ET PERDIS MÉS PARTITS 

• EQUIPS PREFERITS, PARTITS I COMPETICIONS: No perdis el temps i segueix només els teus partits, equips i competicions preferits. 
• NOTIFICACIONS I ALERTES: Resultats, alineacions, targetes vermelles… No et perdràs res d’això. Simplement selecciona els teus partits i espera que el teu mòbil t’informi. 
• EN SINCRONIA: T’agrada canviar entre l’ordinador, el mòbil i la tauleta? Estem preparats per això: com a usuari registrat, veuràs tota la informació personalitzada a tots els teus dispositius. 


CLASSIFICACIONS I DETALLS DELS PARTITS

• TRANSCURS DEL PARTIT I COMENTARIS EN DIRECTE: No pots veure el partit a la TV? Cap problema: segueix-lo segon a segon i no et perdis cap actualització amb els nostres comentaris en DIRECTE. 
• ALINEACIONS I HISTORIAL D’ENFRONTAMENTS: Necessites consultar les alineacions abans de l’inici del partit? Les tenim amb antelació. I també un historial d’enfrontaments, perquè puguis veure els resultats de partits anteriors entre els dos equips en qüestió. 
• CLASSIFICACIONS EN DIRECTE: Un gol ho pot canviar tot. Les nostres classificacions en directe et mostraran si un gol anotat ha modificat la classificació, així com la taula de golejadors. 


COBERTURA ESPORTIVA

Futbol, Bàsquet, Tennis, Golf, Handbol i 33 esports més.


Trobes a faltar el teu esport preferit a la nostra app? Això podria canviar aviat - estem contínuament ampliant la nostra llista d'esports!
Features
Developer
Livesport s.r.o.