You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

FlashScore.bg

Paste this code into your website: Customize

FlashScore.bg

Не се откъсвай от нищо, което обичаш около спорта. С приложението на FlashScore винаги си на едно докосване разстояние от възможно най-бързите резултати НА ЖИВО, статистика, класирания и схеми на турнири от повече от 30 спорта и 9000+ състезания по целия свят.


БЪРЗИ И ТОЧНИ РЕЗУЛТАТИ

• ОГРОМНО ПОКРИТИЕ: Ние покриваме повече от 30 спорта и 9000+ надпревари по целия свят. Само футболните състезания, които можеш да следиш, са повече от 1200!
• СКОРОСТ: Дали е отбелязан гол, показан е червен картон, завършил е сет или период - ще узнаеш по същото време, по което и публиката, присъстваща на мача.


БЕЗ ПОВЕЧЕ ПРОПУСНАТИ МАЧОВЕ

• ЛЮБИМИ ОТБОРИ, МАЧОВЕ И ПЪРВЕНСТВА: Не си губете времето, а следвайте само предпочитаните мачове, отбори и първенства.
• ИЗВЕСТИЯ И СИГНАЛИЗАЦИЯ: Резултати, състави, червени картони... Няма да пропуснете нищо от тях. Просто изберете мачовете си, а мобилното ви устройство ще свърши останалото.
• СИНХРОНИЗИРАЙТЕ ВСИЧКО: Сменяте често компютъра с мобилен телефон или таблет? Подготвени сме и за това: като регистрирани потребители ще виждате избраните си предпочитания и настройки на всичките си устройства.


КЛАСИРАНИЯ И ОБОБЩЕНИЕ НА МАЧА

• РАЗВИТИЕ НА МАЧА И КОМЕНТАР НА ЖИВО: Нямате възможност да гледате мача по телевизията? Няма проблем: следвайте го секунда по секунда и се информирайте за всичко с нашия текстов коментар НА ЖИВО.
• СЪСТАВИ И H2H: Искате да разберете съставите преди началото на мача? Осигуряваме ги предварително. Както и историята на съперничеството (head-to-head, H2H), така че можете да проверите как са се представяли двата отбора един срещу друг в миналото.
• КЛАСИРАНЕ НА ЖИВО: Един гол може да промени много. Нашите обновяващи се на живо таблици ще ви покажат, ако отбелязан гол е променил класирането на първенството, както и текущото подреждане при водещите голмайстори.


СПОРТНО ПОКРИТИЕ

Футбол, тенис, волейбол, баскетбол, хандбал и 33 други спорта.


Любимият ти спорт липсва в приложението ни? Това може да се промени скоро - ние непрекъснато разширяваме нашето спортно портфолио!
Features
Developer
Livesport s.r.o.