You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

FlashScore.bg

Paste this code into your website: Customize

FlashScore.bg

Не се откъсвайте от всичко, свързано със спорта, което обичате. С приложението на FlashScore.bg сте винаги на докосване разстояние от възможно най-бързите резултати НА ЖИВО, статистика, класирания и турнирни схеми от близо 30 спорта и 5000+ първенства по целия свят.


БЪРЗИ И ТОЧНИ РЕЗУЛТАТИ

• ОГРОМНО ПОКРИТИЕ: Ние покриваме близо 30 спорта и над 5000 надпревари в световен мащаб. Само футболните състезания, които можете да следите, са повече от 1000!
• СКОРОСТ: Дали е отбелязан гол, получен е червен картон, завършил е сет или период - ще знаете по същото време, по което и зрителите на живо.


БЕЗ ПОВЕЧЕ ПРОПУСНАТИ МАЧОВЕ

• ЛЮБИМИ ОТБОРИ, МАЧОВЕ И ПЪРВЕНСТВА: Не си губете времето, а следвайте само предпочитаните мачове, отбори и първенства.
• ИЗВЕСТИЯ И СИГНАЛИЗАЦИЯ: Резултати, състави, червени картони... Няма да пропуснете нищо от тях. Просто изберете мачовете си, а мобилното ви устройство ще свърши останалото.
• СИНХРОНИЗИРАЙТЕ ВСИЧКО: Сменяте често компютъра с мобилен телефон или таблет? Подготвени сме и за това: като регистрирани потребители ще виждате избраните си предпочитания и настройки на всичките си устройства.


КЛАСИРАНИЯ И ОБОБЩЕНИЕ НА МАЧА

• РАЗВИТИЕ НА МАЧА И КОМЕНТАР НА ЖИВО: Нямате възможност да гледате мача по телевизията? Няма проблем: следвайте го секунда по секунда и се информирайте за всичко с нашия текстов коментар НА ЖИВО.
• СЪСТАВИ И H2H: Искате да разберете съставите преди началото на мача? Осигуряваме ги предварително. Както и историята на съперничеството (head-to-head, H2H), така че можете да проверите как са се представяли двата отбора един срещу друг в миналото.
• КЛАСИРАНЕ НА ЖИВО: Един гол може да промени много. Нашите обновяващи се на живо таблици ще ви покажат, ако отбелязан гол е променил класирането на първенството, както и текущото подреждане при водещите голмайстори.


ПОКРИТИЕ НА СПОРТОВЕТЕ

Футбол, тенис, волейбол, баскетбол, хокей, хандбал, бейзбол, американски футбол, голф, австралийски правила, бадминтон, банди, бокс, водна топка, дартс, крикет, ММА, нетбол, песапало, плажен волейбол, плажен футбол, ръгби лига, ръгби юниън, снукър, тенис на маса, флорбол, футзал, хокей на трева.


Любимият ви спорт липсва в този списък? Това може да се промени скоро - ние разширяваме постоянно спортното си портфолио!
Features
Developer
Livesport s.r.o.