You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

føtex Plus

Paste this code into your website: Customize

føtex Plus

Vi har lavet føtex Plus til dig, så du kan spare både tid og penge, når du handler i føtex. føtex Plus giver dig skræddersyede tilbud og fordele, så du kan få endnu mere ud af føtex.


1. Skarpe tilbud med føtex Plus ("føtex Plus pris" og "Personlige kuponer")
føtex Plus handler om dig og det, du kan lide. Vi giver dig tilbud på dine favoritvarer. Jo mere du handler, jo mere skræddersyede bliver tilbuddene til lige netop dig.

2. Tilfriskhedsgaranti og kvitteringsoversigt ("Kvitteringer")
Er du kommet hjem med en mad- eller drikkevare der ikke er 100% frisk?
Brug din app, send os et billede og få pengene tilbage. Nemt og hurtigt.

3. Tilbud fra tilbudsavisen (”Tilbudsavis”)
Læs tilbudsavisen og se alle de aktuelle tilbud fra føtex. Du kan også nemt tilføje varer til din indkøbsliste ved at trykke på produkterne i avisen.

4. En indkøbsliste du altid har med ("Indkøbsliste")
Tilføj hurtigt og nemt varer til indkøbslisten. Du kan dele indkøbslisten med familie og venner, så er du sikker på altid at komme hjem med det hele.

5. Tjek prisen (”Tjek prisen”)
Det er nemt at tjekke prisen på varer i butikken. Brug scanneren i føtex Plus appen til at scanne varens stregkode, og få oplyst prisen på varen.

Som en del af dit medlemskab indsamler og behandler vi bl.a. dine købsdata og hvordan du bruger appen for at gøre føtex Plus mest muligt relevant for dig. Du kan læse mere i privatlivspolitikken på føtex.dk/plus
Features
Developer
Salling Group A/S