You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Eredmenyek.com

Paste this code into your website: Customize

Eredmenyek.com

Tudj meg mindent azonnal az általad kedvelt sportágakból! Az Eredmenyek alkalmazással mindig csak egyetlen érintésnyire vagy a leggyorsabb élő eredményektől, a statisztikáktól, a tabelláktól és sorsolásoktól, így mindig képben lehetsz több mint 30 sportág 9000+ versenysorozatával kapcsolatban a világ minden tájáról.


GYORS ÉS PONTOS EREDMÉNYEK

• NAGYSZERŰ LEFEDETTSÉG: Több mint 30 sportág és 9000+ versenysorozat világszerte. Csak a labdarúgó versenysorozatok közül 1200+ sorozatot követhetsz!
• SEBESSÉG: Akár gól esett, akár piros lapot kapott valaki, akár vége a szettnek, vagy a játékrésznek, te is ugyanakkor tudni fogsz róla, mint a helyszíni közönség.


TÖBBÉ NEM MARADSZ LE A MECCSEKRŐL

• KEDVENC CSAPATOK, MECCSEK VAGY VERSENYSOROZATOK: Ne vesztegesd az idődet, kövesd csak kedvenc meccseid. csapataid, versenysorozatod eredményeit.
• ÉRTESÍTŐK ÉS JELZÉSEK: Eredmények, összeállítások, piros lapok … Ezekről többé nem maradsz le. Csak válaszd ki a kedvenc meccseidet és várj az értesítésre.
• SZINKRONIZÁLD AZ ADATOKAT: PC-t, mobilt vagy tabletet használsz? Bármelyiket is preferálod, regisztrált felhasználóként szinkronizálhatod eszközeidet.


TABELLÁK ÉS MECCSINFORMÁCIÓK

• MECCSINFORMÁCIÓK ÉS ÉLŐ KOMMENTÁR: Nem tudod nézni kedvenc meccsedet a TV-ben? Nem gond, kövesd nálunk másodpercről- másodpercre és maradj percrekész az ÉLŐ kommentár segítségével.
• ÖSSZEÁLLÍTÁSOK ÉS EGYMÁS ELLENI EREDMÉNYEK: Tudni szeretnéd az összeállításokat a meccs kezdete előtt? Nálunk megtalálhatod őket. De nemcsak ezt, hanem az egymás elleni eredményeket is, ahol láthatod, hogyan teljesítettek egymás ellen a csapatok a múltban.
• ÉLŐ TABELLA: Egy gól sok mindent megváltoztathat. Az élő tabellában láthatod, hogy egy szerzett gól megváltoztatta-e a tabella állását vagy a góllövőlistát.


ELÉRHETŐ SPORTÁGAK

Foci, jégkorong, kosárlabda, tenisz, kézilabda és 33 további sportág.


Nem találod kedvenc sportágadat az oldal kínálatából? Ez hamarosan változhat - kínálatunkat folyamatosan bővítjük!
Features
Developer
Livesport s.r.o.