You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Dressuurproeven

Paste this code into your website: Customize

Dressuurproeven

Dressuurproeven is dan eindelijk hier! De eerste app met volledig geautomatiseerde en real-time gesproken begeleiding bij erkende dressuurproeven.

Dressuurproeven helpt jou met het rijden en oefenen van dressuurproeven. Kies een proef, neem plaats, en laat de app je op jouw tempo helpen met gesproken instructies.

Van origine slechts bedoeld voor privégebruik, groeide de App na vele positieve reacties al vlug uit tot een uit de hand gelopen hobby. Vandaar dat ik besloten heb hem te delen, zodat zij die willen hem ook kunnen gebruiken.

———————
FUNCTIES
———————

REAL-TIME
De app volgt jou en je paard met behulp van alle sensoren in je toestel. Je word begeleid op basis van jouw tempo.

GESPROKEN INSTRUCTIES
De instructies worden op de door jou gekozen taal, stem en snelheid uitgesproken. Deze kun je beluisteren via je toestel, oordopjes, bluetooth speaker of elke andere speaker.

UITGEBREIDE PROEVEN
Kies uit een van de vele proeven, deze zijn voorzien van veel details en duidelijke instructies. Aan de hand van feedback of verzoeken worden er meer proeven toegevoegd.

OFFLINE
Alle proeven zijn altijd offline beschikbaar, er is geen verbinding met het internet voor nodig.

ELKE SITUATIE
Je kunt elke proef rijden in elk formaat bak en beslist zelf je rijtempo en gang. Zo kun je bijvoorbeeld een proef volledig rijden in stap of juist galop.

APPLE WATCH
Bekijk de instructies van je huidige proef op je Apple Watch. Voor het gebruik van deze functionaliteit heb je een Apple Watch nodig.

Ik hoor graag terug van jou, de gebruiker, wat je van de app vindt en wat jouw ervaring is. Ook zijn vragen of suggesties altijd welkom via de app of een recensie.

———————
GEBRUIKERSERVARINGEN
———————

"Enorm handig om te oefenen als je alleen bent!"

"Perfecte app om je voor te bereiden voor een wedstrijd."

"De app past zich aan op ons tempo, geweldig!"

———————
INSTRUCTIES
———————

Voordat je aan de slag kunt met de proeven, leg ik je even uit hoe de app gebruikt moet worden. Omdat de app alle sensoren uit je toestel benut om te bepalen waar jij en je paard rijden, is een goede voorbereiding essentieel.

VOORBEREIDING
Neem plaats bij de letter B, en sta op de hoefslag op de linker hand. Je startpunt is erg belangrijk, vanuit hier kalibreren we jouw positie.

BEGINNEN
Op de startplek kies je een proef uit de lijst. Druk op 'beginnen' en laat je toestel ontgrendeld. Plaats nu je toestel zijwaarts in een jas of broekzak. Het is belangrijk dat je je toestel zijwaarts en stabiel wegstopt, zo is je positie het best meetbaar.

RIJDEN!
Zit tijdens het aftellen rechtop en sta met je paard stil en recht op de hoefslag. Bij het startsein mag je vertrekken en volg je de instructies. Veel succes!

———————
PREMIUM
———————

Als premium lid krijg je toegang tot alle proeven die binnen deze app worden aangeboden. Dit geldt ook voor alle proeven die in de toekomst toegevoegd zullen worden. De kosten die hiervoor in rekening gebracht worden zijn eenmalig.

Door premium te worden draag jij bij aan de ontwikkeling en verbetering van de app, en help je mij met het perfectioneren van de proefbegeleiding, en detectie van ruiter en paard.
Features
Developer
Jeffrey Lanters