You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Condifit Your personal trainer

Paste this code into your website: Customize

Condifit Your personal trainer

Condifit is een personal training app die zich onderscheid ten opzichte van andere sportapps door gepersonaliseerde trainingsschema’s die zich continu blijven aanpassen aan de vorderingen die je maakt. Voordat je start met trainen doe je een fittest en geef je aan wat jouw trainingsdoel is. Dit kan bijvoorbeeld sterker worden, afvallen of het verbeteren van je conditie zijn. De trainingen worden vervolgens afgestemd op dit doel, waardoor je een volledig op maat gemaakt trainingsschema krijgt. Doordat je per oefening korte feedback geeft, blijft het schema zich – zelfs per spiergroep (!) - continu aanpassen en sport je dus altijd op het niveau dat bij jou past.

In de app staan meer dan tweehonderd (!) fitnessoefeningen. Onze app helpt je om thuis, of waar je maar wilt, complete work-outs te doen en je kunt de app gebruiken bij het hardlopen en fietsen. Hierbij wordt alle informatie, zoals de afgelegde afstand, route en snelheid overzichtelijk bijgehouden, waardoor je precies kunt zien welke vorderingen je maakt.

WAAROM CONDIFIT
* Personal trainer: Sport op je eigen niveau, waar en wanneer je wilt!
* Gepersonaliseerd trainingsschema: Geen training is hetzelfde, je traint iedere keer met jouw eigen individuele schema.
* Meer dan 200 oefeningen: Elke training wordt ondersteund met videobeelden, spraak en extra uitleg met geschreven oefeninginstructies.
* Geen attributen: Alle oefeningen voer je uit door gebruik te maken van je lichaamsgewicht.
* Complete sportapp: Je kunt Condifit ook voor hardlopen en fietsen gebruiken.
* Voor iedereen: Van jong tot oud en van beginner tot gevorderd atleet.
* Tientallen workouts: Complete workouts van 7 tot 60 minuten.
* Activiteitenoverzicht: Al je workouts in één compleet overzicht gesorteerd per maand en dag.
* Achievements: verdien beloningen door middel van achievements.
* Diverse trainingsdoelen: sterker worden, afvallen of het verbeteren van je conditie.

Geef je gezond- en fitheid op een leuke, eenvoudige en uitdagende manier een boost! Condifit is gratis te downloaden en te gebruiken. Upgraden naar een abonnement geeft je de bovenstaande functies.

ABONNEMENTEN
Je kunt kiezen uit een abonnement met een periode van een maand en een periode van een jaar. Het abonnement wordt 24 uur voor het verlopen van het abonnement automatisch verlengd. De eerste periode van 7 dagen is een abonnement gratis uit te proberen. Zeg je niet minstens 24 uur van te voren je abonnement stop bij Apple dan wordt daarna automatisch je abonnement verlengd met de gekozen duur.

VRAGEN
Voor meer informatie en veel gestelde vragen zie www.condifit.com

VOORWAARDEN
Voor onze voorwaarden zie www.condifit.com/voorwaarden

VOLG ONS
Vind je Condifit leuk? Beoordeel de app met 5 sterren. Volg ons @condifit_app en vind ons leuk op Facebook: facebook.com/condifit.

Heb je een idee hoe we de app nog beter kunnen maken? We staan altijd open voor feedback. Mail deze naar [email protected]
Developer
Condifit