You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

CityZapper stadsgids

Paste this code into your website: Customize

CityZapper stadsgids

Je stedentrip begint bij CityZapper! Met deze gratis app kun je cityguides downloaden van bijna 100 wereldsteden. De stadsgidsen bevatten unieke en up-to-date content zodat jij ervan verzekerd bent dat je zowel de highlights als de verborgen plekjes van een stad ziet. De app geeft uitgebreide en unieke informatie in verschillende categorieën: van uitgaan tot musea en van koffie- en lunchplekken tot bezienswaardigheden.

Vanaf nu zijn de tips van alle bezienswaardigheden, restaurants, hotspots en musea van over de hele wereld binnen handbereik - letterlijk om je pols! Gebruik je de stadsgids wanneer je in de stad rondloopt, dan krijg je een push-notificatie wanneer je je 100 meter van een bepaalde hotspot, café of winkel bevindt. Je kunt dan vervolgens de tip bekijken voor meer informatie en door middel van een routenavigatie jezelf naar de plek toe leiden.

Benieuwd hoe een gids er uit ziet? Er is altijd een gids gratis te downloaden, scroll door de lijst en je vindt altijd tenminste een gratis stadsgids.

Daarnaast word je via de app op de hoogte gehouden van het laatste reisnieuws, de mooiste reportages en ander leuke weetjes! Een complete city guide is te downloaden voor € 2,99 en voor nog eens €0,99 extra krijg een kaart erbij die ten alle tijden offline te raadplegen is. Zo heb je geen datakosten in het buitenland!

Heb je vragen of opmerkingen over onze app? Stuur een mail naar editor@cityzapper.nl!

"Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life."
Features
Developer
MCM Publishers