You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Älykoti

Paste this code into your website: Customize

Älykoti

Lounea Älykoti tekee kodistasi fiksumman ja turvallisemman.

Lounea Älykoti on aidosti älykäs ja itsestään oppiva järjestelmä, joka tuo turvallisuutta, viihtyvyyttä ja energiansäästöä kotiisi ja koko perheelle. Kotisi varustetaan huomaamattomilla sensoreilla jotka kommunikoivat langattomasti järjestelmän kanssa, halliten mm. lämmitystä, valaistusta ja murtohälytintä. Järjestelmä sopii niin vanhoihin kuin uusiin taloihin, ja tarvittaessa Lounean ammattilaiset asentavat sen käyttövalmiiksi turvallisesti ja nopeasti.

Aito tekoäly oppii sinun ja perheesi rutiinit ja tekee niiden pohjalta fiksuja päätöksiä taustalla sinua vaivaamatta, se on oikea arjen assistentti. Järjestelmä pitää sinut tapahtumien tasalla sovelluksen kautta. Näet milloin lapset tulevat kotiin, mitä kotona tapahtuu juuri nyt, ovatko ovet avoimena, mikä on kotisi lämpötila ja paljon muuta. Laajennat järjestelmää helposti jälkikäteen käyttötarpeiden muuttuessa, uusien antureiden lisääminen on helppoa.

Unohda hankalat itseohjelmoinnit, kömpelöiden toimintasääntöjen viidakko ja jatkuva säätäminen: Anna Lounea Älykodin hoitaa homma puolestasi! Lue lisää www.fiksumpikoti.fi
Features
Developer
Lounea Palvelut Oy