You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bus & Trein

Paste this code into your website: Customize

Bus & Trein

** Ga voor meer screenshots naar www.busentrein.nl **
De Bus & Trein app: je persoonlijke OV planner live voor mobiel. Heeft mijn bus vertraging en van welk perron vertrekt mijn Metro straks? Hoe laat komt deze Tram aan op mijn eindhalte, en heeft mijn Trein straks vertraging? Zijn er storingen of werkzaamheden? Hoe reis ik het snelst van huis naar dit adres met het OV? Met Bus & Trein weet je het allemaal zowel op je iPhone als je Apple Watch!

Features:
- Live vertrektijden en aankomsttijden zien van bussen, trams, metro's, veerboten en treinen
- Unieke planner met snelkoppelingen voor je Huidige locatie, Thuis, School en Werk, en snel plannen via je telefoonboek contacten
- Bewaar geplande reizen offline om ze altijd en overal te kunnen inzien, zelfs op je Apple Watch
- Vertrektijden filter: filter de lijst met vertrektijden van een halte op exclusief bussen, trams of metro's
- Volg live de route en locatie van bussen, trams, metro's en veerboten op de kaart
- Apple Watch app. Zie met Force Touch de vertrektijden en aankomsttijden van bussen, treinen, trams, metro's en veerboten live met 'Vertrektijden', ontdek haltes en treinstations dichtbij je huidige locatie met 'Dichtbij', navigeer je reis met 'Mijn bewaarde reizen' en zie live de actuele treinstoringen met 'Storingen', direct vanaf uw pols. Inclusief Apple Watch Glance om vertrektijden van haltes en stations dichtbij je huidige locatie en actuele storingen te zien zonder ook maar de iPhone app of Apple Watch app te hoeven openen!
- iOS 8 Widgets: Bus & Trein heeft 3 berichtencentrum widgets waarmee je live de vertrektijden van bussen, trams, metro's, veerboten en treinen van je favoriete haltes en stations kunt volgen en snel kunt zien welke actuele treinstoringen er zijn, allemaal zonder ook maar de iPhone app of Apple Watch app te hoeven openen!

Bus & Trein is geoptimaliseerd voor iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus en Apple Watch.

De naam 9292 en de door 9292 gegenereerde data zijn eigendom van 9292 en REISinformatiegroep B.V. en worden uitsluitend voor het belang van de OV reiziger weergegeven in de Bus & Trein App Store pagina en in de Bus & Trein iOS app en Bus & Trein Apple Watch app. Bus & Trein iOS app en Bus & Trein Apple Watch app zijn niet in opdracht van REISinformatiegroep B.V. of 9292 ontwikkeld.
Features
Developer
Sander de Koning