You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

OU. Boutique Stories

Paste this code into your website: Customize

OU. Boutique Stories

Ontdek de snelste en leukste manier om online in de boutique straatjes van London, Parijs of New York af te struinen. Met deze app kun je op een heerlijke manier swipen, scrollen, ontdekken en shoppen. Wij zijn OU. Boutique Stories, HET boutique warenhuis voor meer dan 60 Worldwide spotted & curated boutique brands. Helemaal bij elkaar gezocht en gecombineerd to serve your stylish needs.

Deze OU. Boutique Stories app is speciaal ontworpen om jou op een superfijne en leuke manier te laten winkelen via je iPad:
・Twee keer zo snel als de website - als het niet meer is
・Ontspannen bladeren door de collectie
・Grote afbeeldingen - Alsof je de producten echt in je handen hebt
・Handige filters - Vind eenvoudig alle producten die jij leuk vindt
・Simpel afrekenen met de geoptimaliseerde check-out
Dit is pas het begin. We blijven de app verbeteren, zodat we de beste winkelervaring bieden die je je kunt voorstellen.

** Over OU. Boutique Stories **

OU. Boutique Stories, het voormalige 9straatjesonline is HET boutique warenhuis voor meer dan 60 Worldwide spotted & curated boutique brands. Helemaal bij elkaar gezocht en gecombineerd to serve your stylish needs. Bij OU. shop je alsof je de leukste boutique straatjes afstruint in London, Parijs of New York. Wij -Val en Rose- hebben met veel liefde het voorwerk gedaan. We reizen, bekijken, spotten, voelen, passen, discussiëren en stellen dan met veel liefde en plaisir de collecties samen.

**Over de app**

De app van OU. Boutique Stories is ontwikkeld door e-commerce app platform Highstreet. Highstreet maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze een hoogwaardige shopping app te publiceren. Retailers kunnen zo een eigen branded app presenteren die volledig is geoptimaliseerd voor online winkelen met je smartphone of tablet. Meer informatie over Highstreet vind je op www.highstreetapp.com.

**Review onze app**

Gebruik je met veel plezier onze shopping app? Deel dit dan met andere iPad gebruikers en laat een review achter. Alvast bedankt!
Features
Developer
Rosanne Jansen