You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Rezultati.com

Paste this code into your website: Customize

Rezultati.com

Budite u toku sa svime što volite od sportova. S aplikacijom Rezultati, potreban vam je samo jedan klik da saznate najbrže rezultate UŽIVO, statistiku, tablice i ždrijebove u više od 30 sportova i preko 9000 natjecanja diljem svijeta.


BRZI I TOČNI REZULTATI

• ODLIČNA POKRIVENOST: Mi pratimo više od 30 sportova i preko 9000 natjecanja diljem svijeta. Samo u nogometu možete pratit preko 1200 natjecanja!
• BRZINA: Kada god padne gol, netko dobije crveni karton, završi set ili poluvrijeme, vi ćete to znati u isto vrijeme kao i publika koja meč gleda uživo.


NEMA VIŠE PROPUŠTENIH UTAKMICA

• NAJDRAŽE MOMČADI, UTAKMICE I NATJECANJA: Nemojte gubiti vrijeme, već pratite samo najdraže utakmice, momčadi i natjecanja.
• OBAVIJESTI I UPOZORENJA: Rezultati, postave, crveni kartoni… Ništa od tog nećete propustiti. Samo odaberite svoje utakmice i čekajte da vam vaš mobitel sve javi.
• BUDITE SINKRONIZIRANI: Da li koristite i kompjuter i mobitel i tablet? Pripremljeni smo i na to: kao registrirani korisnik imat ćete svoje osobne postavke podešene na svim svojim uređajima.


TABLICE I DETALJI UTAKMICA

• TIJEK UTAKMICE I KOMENTAR UŽIVO: Ne možete gledati utakmicu putem TV-a? Nema problema: pratite ju u sekundu i budite u toku uz naše tekstualne komentare UŽIVO.
• POSTAVE I MEĐUSOBNI OMJER: Da li želite znati početne sastave prije početka utakmice? Mi ih imamo unaprijed. I također povijest međusobnih susreta tako da možete provjeriti kako su dosad momčadi igrale jedna protiv druge.
• TABLICE UŽIVO: Jedan gol može činiti razliku. Naše tablice uživo će vam pokazati ako postignuti gol mijenja poredak ili stanje na ljestvici strijelaca.


POKRIVENOST SPORTOVA

Nogomet, rukomet, košarka, tenis, hokej i još 33 ostalih sportova.


Nema vašeg omiljenog sporta u našoj aplikaciji? Možda se i to ubrzo promijeni - stalno radimo na tome da proširimo svoju ponudu sportova!
Features
Developer
Livesport s.r.o.