You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

LiveTulokset.com

Paste this code into your website: Customize

LiveTulokset.com

Pysy ajantasalla kaikessa mistä pidät urheilussa. LiveTulokset-appin avulla olet aina vain kosketuksen päässä nopeimmasta mahdollisesta LIVE tulospalvelusta, tilastoista, sarjataulukoista ja turnauskaavioista. Seuraamme yli 30 urheilulajia ja 9000 kilpailua ympärimaailman.


TILANTEET NOPEASTI JA TARKASTI

• VALTAVA VALIKOIMA: Seuraamme yli 30 urheilulajia ja 9000 kilpailua ympäri maailman. Pelkästään jalkapallosta voit seurata yli 1200 eri kilpailua!
• NOPEUS: Tehdään ottelussa sitten maali, joku pelaaja saa punaisen kortin, erä tai peli päättyy, niin tiedät siitä samaan aikaan kuin katsojat paikan päällä.


EI ENÄÄ MISSATTUJA OTTELUITA

• SUOSIKKIJOUKKUEET, -OTTELUT JA -KILPAILUT: Älä tuhlaa aikaasi kaiveluun – seuraa pelkästään tärkeimpiä matseja, suosikkijoukkuettasi tai haluamasi sarjaa.
• ILMOITUKSET JA HÄLYTYKSET: Lopputulokset, kokoonpanotiedot, punaiset kortit… Et missaa mitään niistä. Valitse haluamasi ottelut ja odota, että laitteesi lähettää sinulle tiedon.
• PYSY SYNKRONOITUNA: Käytätkö tietokonettasi, kännykkääsi ja tablettiasi? Olemme valmiita siihen: rekisteröitynä käyttäjänä tietosi kulkevat laitteesta toiseen.


SARJATAULUKOT JA OTTELUIDEN YKSITYISKOHDAT

• OTTELUIDEN KULKU JA LIVEKOMMENTIT: Etkö pysty katsomaan ottelua TV:stä? Ei mitään hätää: seuraa ottelua sekunti sekunnilta ja pysyt ajan tasalla LIVEtekstikommenttien avulla.
• KOKOONPANOT JA KESKINÄISET OTTELUT: Haluatko tietää kokoonpanot ennen ottelun alkua? Julkaisemme ne etukäteen. Myös historiatietoa keskinäisistä otteluista löytyy, joten voit katsoa miten joukkueet ovat pelanneet vastakkain aikaisemmin tai edellisissä otteluissa.
• LIVESARJATAULUKOT: Yksikin maali voi muuttaa paljon. Livesarjataulukkomme näyttävät onko maalilla ollut merkitystä sarjasijoitusten kannalta, kuten myös tämän hetken parhaat maalintekijät.


SEURATUT URHEILULAJIT

Jääkiekko, jalkapallo, koripallo, salibandy, lentopallo ja 33 muuta urheilulajia.


Puuttuuko suosikkilajisi sovelluksestamme? Tämä saattaa muuttua pian - lisäämme jatkuvasti uusia lajeja valikoimaamme!
Features
Developer
Livesport s.r.o.