You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

CanliSkor.com

Paste this code into your website: Customize

CanliSkor.com

Spor dünyasını cebinizden takip edin. CanliSkor uygulaması ile 30'dan fazla spor dalı ve dünyanın dört bir yanındaki 9000'den fazla lig ve kupadan en son CANLI skorlardan, istatistiklerinden, puan durumu ve eşleşmelerinden sadece tek bir dokunuş uzaklıktasınız.


HIZLI VE DOĞRU SKORLAR

• GENİŞ KAPSAM: 30'dan fazla spor dalında dünyanın dört bir yanından 9000'den fazla ligi ve kupayı uygulamamızda bulabilirsiniz. Sadece futbolda 1200'den fazla futbol ligi/kupasını takip edebilirsiniz!
• HIZ: İster gol, ister kırmızı kart, ister periyot skoru olsun, maçtaki tüm gelişmeleri maçı canlı izleyenlerle aynı anda öğreneceksiniz.


ARTIK MAÇ KAÇIRMAYACAKSINIZ

• FAVORİ TAKIMLAR, MAÇLAR VE LİG/KUPALAR: Zamanınızı boşa harcamayın ve sadece favori maçlarınızı, takımlarınızı ve lig/kupalarınızı takip edin.
• BİLDİRİMLER VE UYARILAR: Maç sonuçları, kadro bilgileri, kırmızı kartlar… Hiçbir şeyi kaçırmayın. Sadece maçlarınızı seçin ve mobil cihazınızdan en son gelişmeleri takip edin.
• SENKRONİZASYON: Bazen bilgisayar, bazen telefon, bazen de tablet mi kullanıyorsunuz? Bunun için hazırlıklıyız: bir kullanıcı hesabı açarak kişisel bilgi ve tercihlerinizin tüm cihazlarınızda senkronize olmasını sağlayabilirsiniz.


TABLOLAR VE MAÇ DETAYLARI

• MAÇ AKIŞI VE CANLI ANLATIM: Maçı televizyondan izleyemiyor musunuz? Sorun değil: CANLI anlatım hizmetimiz ile maçı saniye saniye takip edin ve hiçbir gelişmeyi kaçırmayın.
• KADROLAR VE H2H İSTATİSTİKLERİ: Kadroları maç başlamadan önce mi öğrenmek istiyorsunuz? Takım kadrolarını maçtan önce bildiriyoruz. Ayrıca H2H istatistikleri ile takımların daha önce birbirleriyle oynadıkları karşılaşmaları da görebilirsiniz.
• CANLI TABLOLAR: Bir gol her şeyi değiştirebilir. Canlı tablolarımız kaydedilen golün puan durumundaki sıralamada bir değişikliğe yol açıp açmadığını gösteriyor; aynı zamanda gol krallığı tablomuz da anında güncelleniyor.


SPOR DALLARI

Futbol, basketbol, tenis, voleybol, motor sporları ve 33 diğer spor dalı.


Favori spor dalınız uygulamamızda yok mu? Çok yakında en sevdiğiniz sporu uygulamamızda görebilirsiniz - portföyümüzü sürekli geliştirmek için çalışmaya devam ediyoruz!
Features
Developer
Livesport s.r.o.