You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Telenor One 2.0

Paste this code into your website: Customize

Telenor One 2.0

Telenor One 2.0 är en växel i molnet som samlar alla växelfunktionerna i din mobil. Växeln fungerar som ett nav och binder företagets kommunikation samman och når ut till alla medarbetare, vart de än är. Det ökar effektiviteten och tillgängligheten, ni behöver inte ens vara på kontoret för att använda växeltjänsterna.

Genom Telenor One-appen får du som användare tillgång till ett flertal tjänster som blir smidigare och lättare att använda via appen. Du kan t ex söka på dina kollegor och se om de talar i telefon, är hänvisade eller tillgängliga. Du kan också enkelt hänvisa din telefon i appen och på så vis tala om för telefonisten, kollegor och partners att du är upptagen och när du åter är anträffbar.

Med Telenor One-appen blir det också enklare att hantera dina samtal, genom den kan du enkelt koppla samtal vidare till kollegor. Kort sagt – med appen i din mobil har du alltid nära till dina växeltjänster.

Appen fungerar för alla som har ett Telenor One 2.0-abonnemang. Är du osäker på om ditt abonnemang ingår i Telenor One 2.0 så kan du fråga din kontaktperson på Telenor.


Läs mer om mobila växeln Telenor One på vår hemsida telenor.se/foretag.
Features
Developer
Telenor Sverige AB