You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

De Telegraaf nieuws

Paste this code into your website: Customize

De Telegraaf nieuws

Altijd en overal toegang tot het spraakmakende en laatste nieuws van De Telegraaf. Met deze app mis je niets. Of het gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, de wereld van sport, entertainment of financieel, De Telegraaf houdt je op de hoogte!

- Makkelijk swipen en tappen tussen secties, artikelen en foto’s.
- Ontvang als eerste een notificatie in geval van breaking nieuws.
- Bewaar artikelen om later te lezen in "Mijn nieuws". De artikelen zijn dan ook te lezen op onze site.
- Volg al je favoriete onderwerpen door ze toe te voegen aan "Mijn nieuws". De onderwerpen zijn dan ook te lezen op onze site.
- Reageer op artikelen en lees reacties.
- Klik op foto’s om ze fullscreen te bekijken. En je kunt nog inzoomen ook!
- Deel artikelen via Facebook, Twitter, WhatsApp en mail.
- Lees gerelateerde artikelen.
- Pas de lettergrootte van artikelen aan via het A-icoontje rechtsboven in een artikel.
- Bekijk video’s op een ander scherm via Apple AirPlay.

De app is gratis beschikbaar. Alles van De Telegraaf in 1 app met de toevoeging van de digitale krant. De digitale krant is toegankelijk voor abonnees met een digitaal en een combi abonnement op De Telegraaf. In de app vind je ook PREMIUM-artikelen. Deze artikelen bieden het beste van De Telegraaf en opinie van onze bekende columnisten. In de app zijn de PREMIUM-artikelen herkenbaar aan het gele label “PREMIUM”.

De PREMIUM-artikelen zijn toegankelijk voor abonnees met een PREMIUM, digitaal en een combi abonnement op De Telegraaf. Abonnees met een print abonnement kunnen hun abonnement uitbreiden tot een combi abonnement met toegang tot de digitale producten.

We hopen dat je veel plezier beleeft aan de app. Voor vragen en feedback kun je terecht op: https://www.mijnmedia.nl/help_en_contact/de_telegraaf_app/

© 2021 Mediahuis Nederland B.V., Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.

- Gebruiksvoorwaarden: https://www.mediahuis.nl/algemene-voorwaarden/gebruikersvoorwaarden-uitgaven/
- Privacy: https://www.mediahuis.nl/privacy/
- Cookies: https://www.mediahuis.nl/cookieverklaring_tcf2-0/

Toelichting op het gebruik van locatie:

Bij het installeren van de app wordt toestemming gevraagd voor het gebruik van locatie. De app gebruikt je locatie voor nauwkeurige weersvoorspelling, lokaal nieuws, evenementen en plaatsgebonden advertenties. Je kunt de toestemming altijd weer intrekken. Ga hiervoor naar Instellingen - Privacy - Locatievoorzieningen - De Telegraaf.

Ook wordt de locatie gebruikt om contact te maken met beacons. Beacons worden bij steeds meer winkels, stations, vliegvelden en evenementen ingezet. De app gebruikt het contact met de beacons voor het tonen van nieuws, informatie, advertenties en aanbiedingen met betrekking tot die locaties. Om hiervan gebruik te maken moet bluetooth aanstaan. Je kunt bluetooth altijd aan- en uitzetten. Ga hiervoor naar Instellingen - Bluetooth.
Features
Developer
De Telegraaf B.V.