You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Paste this code into your website: Customize
Met de Mijn Beuk app heb je 24/7 mobiel toegang tot je eigen administratie en kun je veilig en snel informatie uitwisselen met je accountant. Je ontvangt handige push notificaties als er acties voor je zijn.

24/7 en overal bij je eigen dossier
Je kunt in de Mijn Beuk app op ieder moment en overal zelf je dossier inzien, specifieke documenten bekijken en deze eventueel opslaan of openen in andere apps. Bovendien kun je bestanden als facturen en contracten makkelijk delen met je accountant, door er een foto van te maken of ze te uploaden vanaf je telefoon.

Documenten goed- of afkeuren
Keur in een paar seconden documenten als belastingaangiften en jaarrekeningen goed. Deze kunnen daarna direct worden verstuurd naar bijvoorbeeld de Belastingdienst of Kamer van Koophandel. Je krijgt een push notificatie als je een document kunt goedkeuren.

Nooit meer je wachtwoord vergeten
Na het invoeren van de inloggegevens en eventueel een extra verificatie, kies je een persoonlijke pincode of gebruik je TouchID (vingerafdruk) of FaceID (gezichtsherkenning) om voortaan in te loggen. Zo is je informatie veilig bewaard, maar hoef je geen wachtwoord te onthouden.

Je accountant in je broekzak
In de Mijn Beuk app zie je de contactgegevens, inclusief vestigingslocatie op de kaart om de route te plannen.

Hoe gebruik ik de app?
Wil je de Mijn Beuk app gebruiken, dan heb je inloggegevens nodig voor het klantenportaal. Heb je nog geen inloggegevens, neem dan contact op met je relatiebeheerder.

Belangrijk: we vragen je tijdens de activatie of we push notificaties mogen sturen. Wil je deze ontvangen bij van jou vereiste acties? Zorg dan dat je hiervoor akkoord geeft.

Heb je toegang tot meerdere entiteiten, bijvoorbeeld bedrijven, dan kun je na het inloggen direct bij alle functionaliteit voor de verschillende entiteiten. Mogelijk zie je bepaalde onderdelen uit de Mijn Beuk app niet of heb je geen toegang. Dit kan afhankelijk zijn van de cliënt-entiteit die je bekijkt en de voor jou beschikbare modules en informatie.
Features
Developer
Beuk Accountants en Belastingadviseurs B.V.