You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Dagens Namn

Paste this code into your website: Customize

Dagens Namn

Dagens Namn är en app som visar dagens namnsdag och aktuellt veckonummer på Apple Watch’s urtavlor.
De olika urtavlorna har speciella fält ("komplikationer") som kan visa olika information. För de urtavlor som finns i WatchOS 2, så har urtavlorna ”Praktisk” och ”Moduler” både stora och små fält, medan urtavlorna ”Stilren”, ”Kronograf”, ”Musse Pigg” och ”Färg” enbart har små fält. För att få namnsdagar visade, behöver du därför använda ”Praktisk” eller ”Moduler” som har de stora fälten, medan veckonummer kan visas på ”Praktisk”, ”Moduler”, ”Stilren”, ”Kronograf”, ”Musse Pigg” och ”Färg".
För att starta igång visningen av namnsdagen och/eller veckonumret så behöver du trycka och hålla på den urtavla som du använder och sedan klicka på ”Anpassa”. Tryck sedan på det fält som du vill visa namnsdagen eller veckonumret på och rulla fram till ”DAGENS NAMN” med hjälp av Digital Crown på klockan. OBS!! Första gången kan det ta någon minut innan rätt namn eller vecka kommer upp.

På klockan kommer du också till en månads-lista av namnsdagar om du klickar på urtavlans namn/veckonummer Klicka därefter på en månad och rulla sedan runt bland namnsdagarna med Digital Crown.
På telefonen finns motsvarande månadslista, men här kan du också bläddra i en alfabetiskt sorterad lista!
Features
Developer
Karin Kindstrand