You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Limburg Fietsparadijs

Paste this code into your website: Customize

Limburg Fietsparadijs

Recreatief knooppuntfietsen op het 2000 km lange netwerk van Fietsparadijs Limburg aan de hand van voorgeprogrammeerde fietslussen.

Blader door meer dan 100 prachtige foto’s van Belgisch-Limburg. Monumenten, vergezichten en verschillende landschappen. De foto’s verschijnen in willekeurige volgorde, of op basis van nabijheid, dat kies jij. Je favoriete foto’s kun je bewaren op de app. Draagt een foto je voorkeur weg, klik dan door en ontdek de knooppuntfietsroute die je daar naartoe voert. Je ontdekt zo Fietsparadijs Limburg via meer dan 40 belevingsvolle fietslussen.

De routes zijn tussen 17 en 53 kilometer lang. Deze fietslussen zijn gemaakt door specialisten en voeren je langs de meest bijzondere plekjes van Limburg. Op geregelde basis zal Toerisme Limburg vzw routes toevoegen die de gebruiker naar nieuwe belevingen zullen leiden. De
meldknop laat je toe om eventuele tekortkomingen of problemen te melden, zodat we samen de kwaliteit van Fietsparadijs Limburg nog kunnen verbeteren.

Belgisch-Limburg was in 1995 de ontdekker van het knooppuntfietsen. Als eerste werd gestart met het installeren van knooppuntborden en het aanleggen van recreatieve fietspaden. Het resultaat is 2000 km vaak autovrije fietspaden in de mooiste en meest gevarieerde decors van Vlaanderen.

Toerisme Limburg vzw is de initiatiefnemer van deze app en staat in voor de promotie van Limburg. De organisatie zorgt voor de uitbouw en het onderhoud van het fietsknooppuntennetwerk. Limburg is een echte vakantieregio, waar de toeristen optimaal ontvangen worden. Limburg, dichtbij & gastvrij.

Fietsparadijs is compatibel met de iPhone 4s (of nieuwer) maar voor de beste ervaring is een iPhone 6 (of nieuwer) aanbevolen.
Features
Developer
Toerisme Limburg VZW