You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Dreams

Paste this code into your website: Customize

Dreams

Dreams är sparappen som hjälper dig att nå dina drömmar. Spara till dina drömmar och investera i de ögonblick som betyder något. Ladda ner appen, skapa din allra första dröm och spara genom roliga och enkla sparhack. Skippa onödiga utgifter i vardagen som köp-kaffe eller take away och låt pengarna gå till din dröm istället.

• Låt inspirationen flöda och dröm om precis vad du vill. En resa, en härlig middag eller en ny klocka? Stora som små - drömmar har inga gränser.

• Spara på det sätt som passar dig bäst! Spara automatiskt och låt appen sköta sparandet. Låt drömmen gå i uppfyllelse utan att anstränga dig, eller var aktiv i sparandet, anta utmaningar och förvandla onödiga utgifter till sparpengar. Du bestämmer själv, såklart.

• Det blir roligare tillsammans! Spara tillsammans med kompisarna i en gruppdröm. Till sommarens resa, konsertbiljetterna eller med kärleken till bröllopet.

• Dreams bygger på en unik metod inom beteendeekonomi.

• Dina pengar sparas på Ålandsbanken och du sparar med insättningsgaranti. Vi tar din säkerhet på största allvar. Dina transaktioner sker inom ett slutet system mellan ditt lönekonto och drömkonto. Du identifierar dig tryggt och enkelt med Mobilt BankID och all data som skickas, tas emot och lagras skyddas med med två lager kryptering. M.a.o. minst lika tryggt som hos din vanliga bank.

• Såklart sparar du helt gratis på Dreams sparkonto. Du tjänar till och med 0.10 % i årlig ränta.

Kom igång:

För att använda Dreams behöver du fyllt 18 år, vara folkbokförd i Sverige och ha ett svenskt bankkonto.

1. Ladda ner Dreams helt gratis och registrera din användare med ditt telefonnummer.
2. Koppla ditt bankkonto med hjälp av BankID och ditt sparkonto öppnas automatiskt. Processen tar cirka 60 sekunder.
3. Skapa en dröm och spara själv eller tillsammans med kompisar.
4. Börja spara. De pengar du sparar till din dröm förs automatiskt över från ditt lönekonto till ditt Dreams sparkonto.
5. Du bestämmer själv hur mycket du vill spara och på vilket sätt - spontant eller automatiskt, mycket eller lite åt gången. Sätt ett slutdatum för drömmen så hjälper vi dig nå dit du vill.

Frågor och funderingar:
Vi finns på twitter.com/Dreams_app, instagram.com/dreams.app och Facebook. Vi finns också tillgängliga via support-chatten i appen samt på hello@getdreams.com.

Vad våra användare säger:

"Sitter och tittar igenom alla mina fantastiska spar-drömmar jag har och jag inser att: Jag kommer att lyckas!!! För första gången i mitt liv."

"Dreams verkar nästan lite för kul!"

"Alltså NI! Jag är en riktig jäkla slösa! Har aldrig lyckats spara mer än ett par tusenlappar förr. Nu har jag sparat 10 000 på inte ens två månader! Vilken grym jäkla idé!!"

"Riktigt roligt sätt att spara pengar. Jag hade aldrig sparat så mycket pengar på ett halvår om jag inte haft appen!"

"Tack till er, mitt ekonomiska liv ser helt annorlunda ut nu idag än vad det gjorde för ett år sedan. Till det bättre, och jag har aldrig slut på pengar tack vare er!"

"Jag och min sambo är sååå nöjda med Dreams. Vi har inte kunnat spara såhär bra tidigare!"

"Äntligen ett företag som hjälper folk spara istället för att spendera! Grym ide och jag kan förstå att ni lyckas så bra!"

Spara till det som verkligen betyder något - dina drömmar.
Features
Developer
Dreams Nordic AB