You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Paste this code into your website: Customize
Bilka appen gør det nemt for dig at handle ind.

1. Hurtig indkøbsliste med tilbudsmatch (”Indkøbslisten”)
Med Bilka appen kan du hurtigt og nemt lave din indkøbsliste, der samtidig opstilles efter din lokale Bilkas indretning, så du aldrig går forbi en varer. Bilka appen foreslår oftest købte varer og husker, hvad du køber. Den viser dig også, når dine varer er på tilbud i tilbudsavisen.

2. Del og synkroniser indkøbslisten
Du, din familie eller venner kan skrive varer på samme liste fra hver jeres mobil. Har du lavet din indkøbsliste på din tablet kan du også sende indkøbslisten til din smartphone. Synkroniseringen mellem enheder foregår med det samme, så alle hele tiden har en opdateret liste.

3. Se alle Bilka Live events og lokale aktiviter i din lokale Bilka (”Bika Live”)
Vinsmagning, LEGO-festival, fastelavn, blomsterbinding eller ekstra dage med Ulven Billie? Der foregår mange sjove arrangementer i Bilka. Få overblik over hvilke, og gem dem i kalenderen. Så ved du altid, om der er en ekstra god grund til at tage børnene med på indkøbsturen.

4. Tilbud fra tilbudsavisen (”Tilbudsaviser”)
Se alle tilbuddene på en overskuelig måde og læg dem på ind indkøbsliste.

5. Tjek prisen (”Tjek prisen”)
Det er nemt at tjekke prisen på varer. Brug scanneren i Bilka appen til at scanne varens stregkode og få oplyst prisen på varen. Du kan få oplyst prisen på de varer, som forhandles både i Bilka og på Bilka.dk.

6. Få hjælp til madlavningen ("Mere" -> ”Madplan”)
Få inspiration til nem madlavning med gode kvalitetsopskrifter fra Karolines Køkken. Se den ugentlige madplan fra Karolines Køkken og vælg blandt madplanens opskrifter. Læg ingredienserne på din indkøbsliste med et enkelt klik. Bilka appen tjekker automatisk, om ingredienserne på din indkøbsliste er på tilbud i Bilkas tilbudsavis, så du kan se, hvilke varer du kan spare penge på.

7. Få indkøbslisten på Apple Watch
Du kan også klare indkøbene uden at have din iPhone op af lommen. Når du har oprettet en indkøbsliste på din iPhone, kan du tilgå indkøbslisten på dit Apple Watch og strege varerne ud, efterhånden som du finder dem i butikken. Indkøbslisten på Apple Watch er naturligvis synkroniseret med indkøbslisten på din iPhone. Hvis du deler indkøbslisten på din iPhone med andre, kan de også tilgå indkøbslisten på deres Apple Watch.

Support
Hvis du har spørgsmål, ris, ros eller forslag til forbedringer og nye funktioner, så skriv gerne til vores app team på appsupport@bilka.dk. Tak for hjælpen og tak fordi at du at du bruger Bilka appen.
Features
Developer
Salling Group A/S